Бекъм: Купуваме мачове? Това е кино


И. Ангелов

Бекъм: Купуваме мачове? Това е кино

Дейвид Бекъм отговори на твърденията, че мачовете на Лионел Меси в Интер Маями се уреждат, като сравни началото на аржентинеца с "филм". Седемкратният носител на "Златната топка" все още не е усетил вкуса на поражението, откакто е в Съединените щати. Меси вдъхнови Интер Маями за триумф в Купата на Лигата като първа своя работа - с 10 гола, записани в седем участия, като се така взе 44-я трофей в забележителната си кариера.

Оттогава Меси доведе базирания във Флорида франчайз до финала на Open Cup на САЩ с осем поредни победи. Говори се, особено в социалните медии, за сценарии на мачовете, за да се помогне на Меси да окаже най-голямо влияние в новата среда.

Бекъм се опита да придаде положителен характер на тези коментари, като легендата на Манчестър Юнайтед и Англия изтъква, че Меси от известно време играе в свой собствен холивудски блокбъстър. Съсобственикът на Интер Маями заяви пред репортери: "Всеки път, когато Лео вкара един от тези голове, всеки път, когато Буси [Серхио Бускетс] направи един от тези пасове, всеки път, когато Жорди [Алба] направи един от тези пробиви, хората казват: "Това нагласено ли е?". 

"Това е най-големият комплимент, който някой може да направи на тези играчи, защото това е като филм. Гледаш как играят тези играчи и е емоционално, защото всичко в играта им е красиво. Всичко в маниерите им е красиво и всичко в тях като личности, извън терена, е красиво."

Бекъм се наслаждава на всяка минута от престоя на Меси в Америка, след като в продължение на 10 години помагаше за сключването на зашеметяващата сделка, и публикува в Instagram, след като видя как Интер Маями печели още един шанс за трофей в Open Cup на САЩ: "Още една страхотна нощ в розово. Страхотно представяне от страна на отбора, за да стигнем до още един финал. Много се гордеем."

  Сподели
328