Англия измъкна трите точки от Сърбия (видео)


FUTBOL-TV

Англия измъкна трите точки от Сърбия (видео)

Англия стартира с победа на Евро 2024. "Трите лъва" се наложиха с 1:0 над Сърбия в първи мач и за двата тима на шампионата в Германия. Успехът обаче не дойде никак лесно за англичаните.

Намиращият се в топ форма - Джуд Белингам вкара единственият гол в мача. 13-ата минута се оказа фатална за нашите съседи. Точно тогава Букайо Сака напредна по дясното крило, стигна до крайната линия и центрира на втора греда, където Джуд Белингам нахлу мощно, извиси се и прати с глава топката в мрежата, не оставяйки никакви шансове на Райкович да се намеси.

В 20-ата минута грешка на Трент Александър-Арнолд позволи на Александър Митрович да стреля, но без успех за бившия нападател на Фулъм.

Островитяните бяха близо до втори гол само пет минути по-късно. Букайо Сака изведе Кайл Уокър по дясното крило на нападението. Крайният бранител навлезе в наказателното поле и се опита да пусне топката покрай сръбския страж, но не успя да намери очертанията на вратата.

Сърбия започна активно второто полувреме, а англичаните бяха прибрани в своята половина. И все пак положения имаше и пред двете врати, но до нов гол така и не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
242