Време е Вила да пречупи прокобата срещу Ман Юнайтед


.

Време е Вила да пречупи прокобата срещу Ман Юнайтед

Астън Вила посреща Манчестър Юнайтед в най-интересния мач от кръга във Висшата лига. Двата отбора са съответно на 5-ат и 3-та позиция като записаха впечатляващи успехи в последния кръг. Домакините надиграха като гост Арсенал, а шампионите нокаутираха с 5:0 Стоук Сити.

Победата на Астън Вила на “Емирейтс” дойде, след като те доминираха цял мач срещу един от фаворитите за титлата. Момчетата на Мартин О’Нийл дори си позволиха лукса да пропуснат дузпа. Най-силен бе Габриел Агбонланхор, който привлече погледа на Капело и заслужено получи титулярно място срещу Германия в сряда.

Манчестър Юнайтед обаче обича двубоите с Вила. Това е най-удобният съперник на шампионите. Ако спечелят в събота те ще имат 12 поредни победи над бирмингамци. Дори “Вила Парк’ е доста удобен за “червените дяволи” като миналата година тук те спечелиха с 4:1. Допуснатият гол бе първият в тяхната врата от 6 години срещу този съперник.

Статистиката вероятно се харесва на Сър Алекс, но други обстоятелства го дразнят. Най-вече контролите през седмицата, заради които звездата в нападение Димитър Бербатов е контузен и няма да играе 10-ина дни. Нани, Андерсон и суперзвездата Роналдо пък играха в мача БразилияПортугалия пътувайки 6000 километра. Не е ясно в какво състояние са те и дали въобще ще могат да се включат в двубоя. Уесли Браун, Пол Скоулс и Оуен Харгрийвс със сигурност пропускат мача .Състоянието на Рио Фърдинанд е сравнително добро, но той е под въпрос до последно.

За щастие в този мач все пак българско участие ще има. Стилиян Петров игра страхотно срещу Арсенал и Мартин О’Нийл пак ще заложи на него в средата на терена. Карлос Куеяр пропуска заради контузия, но пък се завръщат Джон Карю и Ники Шори.

Ако съдим по статистиката това би трябвало да е най-лесни за прогнозиране мач в света. Но традициите са затова да се нарушават. Проблемите, които има Сър Алекс не са малко, а и преди решителния мач в Шампионската лига с Виляреал той ще е доста внимателен. Няма да е чудно да видим по-интересен състав на Ман Юнайтед. Най-доволен ще е Карлос Тевес, който ще е титуляр. Този път Астън Вила може да спре шампионите. Равенството е най-логично.

Вероятни състави:

Астън Вила: Фрийдъл, Янг, Лаурсен, Дейвис, Найт, А Янг, Сидуел, Петров, Бари, Карю, Агбонланхор

Ман Юнайтед: Ван дер Сар,  О’Шей, Видич, Фърдинанд, Евра, Карик, Флетчър, Гигс, Парк, Тевес, Рууни

 
Последни 5 мача:


Астън Вила: ПЗПЗП

Ман Юнайтед: ППЗРП

 
Прогноза – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
60