В Италия: Десподов пред трансфер в Каляри


FUTBOL-TV

В Италия: Десподов пред трансфер в Каляри

По всичко личи, че часове след като Левски продаде една от големите си звезди в лицето на Габриел Обертан, същото ще стори и вечният съперник на "сините" - ЦСКА. Голям брой медии в Италия съобщиха днес, че елитният Каляри е на път да си осигури услугите на Кирил Десподов.

От известно време "червените" се опитват да продадат Футболист №1 на България за 2018 година. Интерес към него има от почти цяла Европа – ПСВ Айндховен (Холандия), Андерлехт (Белгия), Спартак Москва (Русия), Дженоа (Италия), Мидълзбро (Англия), Кардиф Сити (Висша лига на Англия) и Фенербахче (Турция). Десподов дори е бил предлаган на Милан, като "росонерите" обаче на този етап не са предприели конкретни действия, за да имат в редиците си асът на ЦСКА.

Според един от топ журналистите от Апенините Джанлука ди Марцио вече има постигната договорка на клубно равнище за продажбата на 22-годишния талант от Кресна. Сега единствено играчът трябва да уточни личните си условия и да положи задължителните медицински прегледи, за да облече фланелката на Каляри.

  Сподели
441