Сити ще спечели трудно на Дъ Хоутърнс


П. Пенков

Сити ще спечели трудно на Дъ Хоутърнс

Уест Бромич - Манчестър Сити
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 20.10.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Марк Клатънбърг


Манчестър Сити гостува на Уест Бромич Албиън в среща от 8-я кръг от английската Висша лига. Изненадващо, но свраките са 6-ти във временното подрежднаето, изоставайки само на 5 точки от лидера Челси, като 4-я Евертън и 5-я Тотнъм притежават същия точков актив като на Албиън. Съставът на Стийв Кларк се представи добре в последните си 3 мача от Висшата лига, в които успя да спечели общо 7 точки. В два от тези 3 срещи Уест Бромич записаха победи съответно над Рединг с 1:0 и над Куинс Парк Рейнджърс с 3:2, а в друга се добраха само до равенство 1:1 срещу Астън Вила. За жалост тима не успя да зарадва феновете си с продължаване в борбата за Купата на Лигата, тъй като тима беше надигран у дома с 2:1 от Ливърпул, като по този начин приключи участието си в надпреварата.

Мениджърът на Уест Бромич - Стийв Кларк ще има сериозни проблеми с избирането на стартовия състав за срещата със Сити, тъй като цели 6 играча на тима са под въпрос. Това са Лиъм Риджуел, Гарет МакОули, Йосуф Мулумбу, Жером Томас, Били Джоунс, Крис Брънт и Ромелу Лукаку. Вероятно повечето ще преминат обстойни прегледи преди срещата, чрез които да стане ясно дали могат да бъдат включени в игра.Единственият, който със сигурност, който пропусна съботния двубой за свраките е Боаз Михийл.

Манчестър Сити продължава да преследва лидерската позиция във временното класирането, като за момента изоставайки на 4 точки от нея, заемайки третото място в подреждането. През втората част на месец септември гражданите изгубиха ценни точки във Висшата лига, след като регистираха две поредни равенства - срещу Стоук Сити и Арсенал, откъдето именно дойдоха тези 4 точки разлика от лидера. След тези 2 ремите Сити отново поднови победния си ход, спрявайки се с Фулъм и Съндърланд. Съставът на Роберто Манчини е близо до отпадането от Шампионска лига, след като гражданите заемат 3-та позиция в група D с актив едва от една точка, докато Борусия Дортмунд притежава съответно 4, а Реал Мадрид е с цели 6 след двата изиграни мача досега. В допълнение на слабото представане, Манчестър Сити приключи рано борбата си за Купата на Лига, отпадайки след 4:2 от Астън Вила.

Давид Силва ще пропусне срещата с Уест Бромич, както може би и двубоя от Шампионска лига, след като получи разтежение по време на квалификационния мач на Франция срещу Испания презтази седмица. Серхио Агуеро може да си върне титулярната позиция, след като беше оставен резерва срещу черните котки. Майкон със сигурност е аут, докато Родуел и Гарсия са под въпрос.

Прогноза: Уест Бромич - Манчестър Сити 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:

15 септември Фулъм - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
22 септември Уест Бромич - Рединг 1:0 (Висша лига)
26 септември Уест Бромич - Ливърпул 1:2 (Купа на Лигата)
30 септември Астън Вила - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)
06 октомври Уест Бромич - КПР 3:2 (Висша лига)

Манчестър Сити:

23 септември Манчестър Сити - Арсенал 1:1 (Висша лига)
25 септември Манчестър Сити - Астън Вила 2:4 след прод. (Купа на Лигата)
29 септември Фулъм - Манчестър Сити 1:2 (Висша лига)
03 октомври Манчестър Сити - Борусия Дортмунд 1:1 (Шампионска лига)
06 октомври Манчестър Сити - Съндърланд 3:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Уест Бромич - Манчестър Сити

124 срещи
48 победи за Уест Бромич
23 равенства
53 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 209:198 за Манчестър Сити

Коефициенти от bet365:
Уест Бромич - 5.00
Равен - 3.75
Манчестър Сити - 1.70

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Бромич - 4.75
Равен - 3.60
Манчестър Сити - 1.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154