Вила ще измъкне точка от Спортс Директ Арена


П. Пенков

Вила ще измъкне точка от Спортс Директ Арена

Нюкасъл - Астън Вила
Стадион: "Спортс Директ Арена", Нюкасъл
Дата: 05.02.2012г.
Час: 15:30
Съдия: Марк Холси


В неделя от 15:30 часа Нюкасъл и Астън Вила се изправят един срещу друг в среща от 24-я кръг от английската Висша лига. Свраките отпаднаха от тунира за Купата на Футболната Асоциация на Англия, след като през миналия уикенд загубиха гостуването си на Брайтън с 1:0. Съставът на Алън Пардю скоро може да бъде изместен от петата позиция, която в момента заема, тъй като шестия Ливърпул и седмия Арсенал се възползваха от загубата на Нюкасъл преди две седмици, когато свраките загубиха с 5:2 гостуването си на Фулъм. Въпреки тежката загуба, игрчите на Нюкасъл успяха да превъзмогнат поражението и по време не междинния кръг, който се проведе тази седмица, да постигнат победа с 2:0 над Блекбърн Роувърс на собствения им "Иууд Парк".

Демба Ба, както и новото попълнение - Папис Демба Сисе, трябва да бъдат на разположение, слд като Сенегал отпадна от груповата фаза в Купата на Африка и играчите се завърна отново в клубните си отбори. Кабайе пък е наказан, което означава, че Райън Тейлър може да намери място в стартовите 11 на Алън Пардю, докато Чейк Тиоте продължава да вземе участие в Купата на Африка. Габриел Обертан, който се появи в игра от резервната скамейка и успя да отбележи срещу Блекбърн, може да се завърне в титулярния състав на мястото на Хатем Бен Арфа.

Астън Вила също сложи край на участието си в турнира ФА Къп, след като загуби с 3:2 гостуването си на "Емирейтс Стедиъм". В последните си два мача от Висшата лига, бирмингамци успяха да спечелят общо 4 точки. Три от тях бяха спечелени от съставът на Алекс МакЛийш при гостуването им на Уулвърхемптън Уондърърс с краен резулат 3:2, а седмица и половина по-късно Вила регистира общо 10-то си равенство от началото на кампанията, след като завърши наравно 2:2 с Куинс Парк Рейнджърс на "Вила Парк". Така в момента Астън Вила заема 12-та позиция във временното подреждане, притежавайки актив от 28 точки след 23 изиграни срещи.

Крис Хърд е единственият от тима на Вила, който със сигурност няма вземе участие при гостуването на Нюкасъл, тъй като старада от контузия. Габриел Агбонлахор остава под въпрос за мача съв свраките, поради разтежение, докато Джеймс Колинс страда от болки в прасеца, така че вероятно ще бъде заменен от Карлос Куеяр.

Прогноза: Нюкасъл - Астън Вила 1:1


Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:


07 януари Нюкасъл - Блекбърн 2:1 (ФА Къп)
15 януари Нюкасъл - КПР 1:0 (Висша лига)
21 януари Фулъм - Нюкасъл 5:2 (Висша лига)
28 януари Брайтън - Нюкасъл 1:0 (ФА Къп)
01 февруари Блекбърн - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)

Астън Вила:

07 януари Бристол Роувърс - Астън Вила 1:3 (ФА Къп)
14 януари Астън Вила - Евертън 1:1 (Висша лига)
21 януари Уулвърхемптън - Астън Вила 2:3 (Висша лига)
29 януари Арсенал - Астън Вила 3:2 (ФА Къп)
01 февруари Астън Вила - КПР 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Астън Вила

141 срещи
61 победи за Нюкасъл
31 равенства
49 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 228:217 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:

Нюкасъл - 2.00
Равен - 3.50
Астън Вила - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 2.00
Равен - 3.40
Астън Вила - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
209