Тотнъм ще постигне лесна победа над последния Уигън


П. Пенков

Тотнъм ще постигне лесна победа над последния Уигън

Тотнъм - Уигън
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 31.01.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Лий Пробърт


Тотнъм приема Уигън на "Уайт Харт Лейн" във вторник от 21:45 часа в среща от междинния 23-ти кръг от английската Висша лига. Шпорите ще гостуват на Стивънидж, това стана ясно, след като съставът на Хари Реднап победи Уотфорд с 1:0 като гост и да намери място в петия кръг от турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия. В последните два кръга лондончани лесно можеха да предадат третата си позиция в класирането на Челси, но градски им съперници не успяха да се възползват от слабото им представяне. На 14 януари Тотнъм сложи край на добрата си серия регистирайки равенство 1:1 у дома срещу борещия се от отпадане - Уулвърхемптън. Уикенд по-късно Тотнъм записа трудна визита на Манчестър Сити, която загуби с 3:2, като победното попадение за гражданите дойде в добавеното време на двубоя, след като рефера Хауърд Уеб отсъди дузпа, която успешно беше реализирана от Марио Балотели.

Гарет Бейл, който беше оставен да почивка в двубоя от ФА Къп, страда от лека травма, но би трявбвало да е напълно възстановен за срещата с Уигън, докато Ленън и Дефоу продължават да остават под въпрос. Ледли Кинг може да бъде оставен на резервната скамейка, като вероятно Майкъл Доусън ще излезе като титуляр на негово място. Адебайор се завръща в игра за Тотнъм, след като не можеше да вземе участие в мача срещу бившия си клуб Манчестър Сити, като вероятно Рафаел ван дер Ваарт ще му партнира в нападение.

Съперникът им Уигън е в серия от три поредни поражения във Висшата лига, като последните два от тях бяха им нанесени съответно с Манчестър Сити с 1:0 и от Куинс Парк Рейнджърс с 3:1. Освен това в началото на настоящия месец тима отпадна от борбата във ФА Къп, след като загуби като гост с 2:1 от Суидън Таун. Съставът на Роберто Мартинес продължава да бъде последен във временното класиране във Висшата лига, като много вероятно е, поради липсата на стимул в играта на Уигън, те да отпаднат от елита в края на кампанията.

Мохамед Диаме се завръща отново в игра за Уигън, след като родния му Сенегал отпадна от груповата фаза в Купата на Африка. Крис Киркланд, Шон Малони и Антолин Алкараз продължават да бъдат отсъстващи, поради травми, докато участието на Дейвид Джоунс на "Уайт Харт Лейн" все още остава под въпрос.

Прогноза: Тотнъм - Уигън 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:


07 януари Тотнъм - Челтънам 3:0 (ФА Къп)
11 януари Тотнъм - Евертън 2:0 (Висша лига)
14 януари Тотнъм - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
22 януари Манчестър Сити - Тотнъм 3:2 (Висша лига)
27 януари Уотфорд - Тотнъм 0:1 (ФА Къп)

Уигън:

31 декември Стоук Сити - Уигън 2:2 (Висша лига)
03 януари Уигън - Съндърланд 1:4 (Висша лига)
07 януари Суиндън Таун - Уигън 2:1 (ФА Къп)
16 януари Уигън - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)
21 януари КПР - Уигън 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Уигън


14 срещи
7 победи за Тотнъм
5 равенства
2 победи за Уигън
Голова Разлика: 32:13 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.20
Равен - 6.50
Уигън - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:

Тотнъм - 1.22
Равен - 5.75
Уигън - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
130