Тотнъм ще измъкне трудни три точки от Вила


П. Пенков

Тотнъм ще измъкне трудни три точки от Вила

Тотнъм - Астън Вила
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 21.11.2011г.
Час: 22:00
Съдия: Марк Холси

Тотнъм посреща Астън Вила на стадион "Уайт Харт Лейн" в последен сблъсък от 12-я кръг на английската Висша лига. Съставът на Хари Реднап не е победен в последните си шест срещи от шампионата, докато Астън Вила записа равенства в четири от общо 5-те си гостувания до момента през кампанията. Шпорите се намират на добрата пета позиция във временното класиране, делейки един и същ актив от точки заедно с Челси, Ливърпул и Арсенал, но лондончани са с мач по-малко, тъй като играят в понеделник, като при евентуална тяхна победа, то те ще се изкачат до третото място, което се заема от отбора на Нюкасъл, който по-рано този кръг претърпя поражение с 3:1 при гостуването си на Манчестър Сити. Тотнъм се намира в успешна серия в последните няколко кръга от Висшата лига, като в последните четири тима успя да спечели общо 10 точки, което говори за добрата форма, в която се намира състава.

Халфът на Тотнъм Рафаел ван дер Ваарт може да бъде на линия за домакинството на Вила, след като лекуваше разтежение. От клуба определиха шансовете му за игра в този мач на 75%, като травмата, която получи по време на среща с националния отбор на Холандия срещу Швейцария. Съотборникът му Ведран Чорлука се очаква да бъде напълно възстановен от контузията с глезена си, докато Майкъл Доусън и Том Хъдълстоун остават аут, поради травми.

Съперникът на шпорите този кръг - Астън Вила, също заема добрата осма позиция във временното подреждане, въпреки че разликата между бирмингамци и седмия Арсенал е точно седем точки. Причината за тази разлика между двата отбора се крие в слабото представяне на Вила в края на миналия месец. Тогава съставът на Алекс МакЛийш регистира две поредни поражения - съответно от Манчестър Сити с 4:1 и от Уест Бромич с 2:1, а седмица след мача с Албиън бирмингамци успяха да си тръгна само с точка от гостуването си на "Стейдиъм ъф Лайт", завършвайки наравно 2:2 със Съндърланд. В последвалият кръг от Висшата лига, Астън Вила успя да се съвземе и да постигне третия си успех от началото на настоящата кампания, надигравайки у дома новака Норич Сити с 3:2.

Нападателят на Астън Вила Габриел Агбонлахор все още продължава да се бори с разтежение. Капитанът на бирмингамци Стилян Петров също се възстановява от разтежение, което получи в срещата с Норич. Привлеченият под наем от Тотнъм Джермейн Джинас, който направи дебюта си за Вила срещу канарчетата, няма да може да играе срещу бившия си клуб. Бранителят Ерик Личай е дългосрочно отсъстващ.

Прогноза: Тотнъм - Астън Вила 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

20 октомври Тотнъм - Рубин Казан 1:0 (Лига Европа)
23 октомври Блекбърн - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
30 октомври Тотнъм - КПР 3:1 (Висша лига)
03 ноември Рубин Казан - Тотнъм 1:0 (Лига Европа)
06 ноември Фулъм - Тотнъм 1:3 (Висша лига)

Астън Вила:

01 октомври Астън Вила - Уигън 2:0 (Висша лига)
15 октомври Манчестър Сити - Астън Вила 4:1 (Висша лига)
22 октомври Астън Вила - Уест Бромич 1:2 (Висша лига)
29 октомври Съндърланд - Астън Вила 2:2 (Висша лига)
05 ноември Астън Вила - Норич 3:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Астън Вила

133 срещи
53 победи за Тотнъм
32 равенства
48 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 217:201 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.57
Равен - 4.00
Астън Вила - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Тотнъм - 1.50
Равен - 4.00
Астън Вила - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
195