Гюндоган: Ръцете ми са готови да вдигна още два трофея


Н. Гавазов

Гюндоган: Ръцете ми са готови да вдигна още два трофея

Капитанът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган заяви, че отборът му очаква с нетърпение да спечели още два трофея този сезон.

С победа с 1:0 над Челси, за да отпразнува титлата във Висшата лига, Сити вече може да се съсредоточи върху финала за ФА Къп и Шампионска лига.

Гюндоган е изключително горд от своя отбор, но не е готов да се задоволи само с титлата във Висшата лига този сезон.

"Да помогнеш на клуб да спечели трета поредна титла във Висшата лига е нещо много специално.

Без съмнение Висшата лига е най-взискателното и най-конкурентното състезание в света и това казва всичко за нашите постижения.

Тук има толкова талантлив и толкова специален отбор и бе невероятна привилегия да бъда техен капитан този сезон.

Бих искал също да благодаря на Пеп, на целия технически персонал и на всички, които работят в този футболен клуб.

Всеки ден те осигуряват на нас играчите всичко, от което се нуждаем, за да успеем. Никога нямаше да спечелим тази титла без тяхната подкрепа.

Невероятно е да спечелиш този трофей три поредни пъти и пет пъти за шест години. Този вид умения и последователност казват много за Манчестър Сити и гарантират на клуба добри шансове за успех в бъдеще.

Никога няма да забравя този сезон. Нашите невероятни фенове бяха с нас на всяка крачка от пътя. Не мисля, че без тяхната невероятна подкрепа щяхме да успеем да постигнем това, което постигнахме през последните шест месеца.

Тяхната страст и подкрепа са толкова важни и толкова вдъхновяващи за всички нас. Надявам се спечелването на още една титла да е правилният начин да благодарим на всички наши фенове.

Предстоят още два финала и ние ги очакваме с нетърпение. Ръцете ми са готови да вдигна още два трофея", заяви Гюндоган.

  Сподели
368