Бирмингам ще търси домакински успех срещу Тротърс


П. Пенков

Бирмингам ще търси домакински успех срещу Тротърс

Бирмингам - Болтън
Стадион: "Сейнт Андрюс", Бирмингам
Дата: 02.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Оливър

В двубой от 31-я кръг от английската Висша лига, Бирмингам приема Болтън на стадион "Сейнт Андрюс". Съставът на Алекс Маклийш заема предпоследна позиция във временното класиране с актив от 31 точки, като досега тима е регистрирал  общо 6 победи, 13 равенства и 10 загуби.  Бирмингам немери място в зоната на изпадащите, след като в последните два кръга успя да спечели само 1 точка. Това стана при гостуването им на Евертън на стадион "Гудисън Парк", завършило при резултат 1:1.  Преди две седмици бирмингам загубиха визитата си на Уигън с 2:1, което беше причина за изпадането им в опасната зона. Освен това Бирмингам загуби участието си в турнира ФА Къп, след загуба с 3:2 от Болтън.

Голмайсторът на Бирмингам Никола Жигич и халфа Лий Бойър няма да могат да се включват в срещата с Евертън. Жигич повечи контузия в слабините по време на двубой с националния отбор на Сърбия, докато Бойър страда от разтежение, въпреки че наскоро подново тренировки. Александър Хлеб беше включен в групата, след като възстанови от травмата в коляното си. Централният бранител на сините Мартин Яранек е под съмнение за срещата, поради счупен пръст на крака.

Съперникът им Болтън спечели визитата си на Бирмингам с 3:2 на стадион "Сейнт Андрюс", в двубой от турнира ФА Къп, но седмица по-късно състава претърпя поражение с минималното 1:0 при гостуването си на Манчестър Юнайтед. Червените дяволи постигнаха 18-я си успех през този сезон, като единственото попадение в срещата беше дело на българина Димитър Бербатов.  Така съставът на Оуен Койл зае седмата позиция, на пет точки зад шестия Ливърпул.

Мениджърът на Болтън Оуен Койл страда от проблеми свързани с халфовата линия на тима. Стюърт Олдън ще бъде аут в продължение на шест месеца, след като нарани коленни връзки, по време на загуба от Манчестър Юнайтед, докато Марк Дейвис е под съмнение, тъй като все още лекува болки в глезена. Това означава, че Тамир Коен може да изиграе първата си среща във Висшата лига за Болтън, заедно с младешки национал на Англия - Фабрис Муамба. Зат Кнайт се завърна към тренировки и е готов да започне във Висшата лига, докато Шон Дейвис и Сам Рикетс са дългосрочно отсъстващи.

Смятам, че домакините ще постигнат успех срещу Болтън. Те са загубиха последните си два домакински мача, докато Тротърс регистираха поражения в 5 от общо 8-те си гостувания във Висшата лига.

Прогноза: Бирмингам - Болтън 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Бирмингам:

27 февруари Арсенал - Бирмингам 1:2 (Карлинг Къп, Финал)
05 март Бирмингам - Уест Бромич 1:3 (Висша лига)
09 март Евъртън - Бирмингам 1:1 (Висша лига)
12 март Бирмингам - Болтън 2:3 (ФА Къп)
19 март Уигън - Бирмингам 2:1 (Висша лига)

Болтън:

20 февруари Фулъм - Болтън 0:1 (ФА Къп)
26 февруари Нюкасъл - Болтън 1:1 (Висша лига)
05 март Болтън - Астън Вила 3:2 (Висша лига)
12 март Бирмингам - Болтън 2:3 (ФА Къп)
19 март Манчестър Юнайтед - Болтън 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Бирмингам - Болтън

82 мача
25 победи за Бирмингам
21 равенства
36 победи за Болтън
Голова Разлика: 140:107 за Болтън


Коефициенти от bet365:
Бирмингам - 2.50
Равен - 3.25
Болтън - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Бирмингам - 2.45
Равен - 3.15
Болтън - 2.85

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140