Челси ще победи в Нюкасъл


И. Ангелов

Челси ще победи в Нюкасъл

Нюкасъл Юнайтед - Челси
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 21.11.2020 г.
Час: 14:30 ч.

Нюкасъл прави противоречив старт на кампанията с някои добри и слаби представяния. В крайна сметка преди този кръг домакините се намират на 8 точки от опасната зона и на 13-то място в класирането на Висшата лига.

Челси бе набрал скорост преди паузата за национални срещи с 4 поредни победи насред всички състезания. В тези срещи "Сините" вкараха по най-малко 3 гола всеки мач. Предстои да видим дали Франк Лампард ще продължи от там, където бе спрян. 

Откъм състави, домакините имат доста проблеми. Контузени са ключовите Джонджо Шелви и Мат Ричи, като под въпрос е звездата за сезона Калъм Уилсън заедно с Райън Фрейзър. Освен изброените с травми липсват още Дубравка, Гайл, Йедлин и Дъмет.

При Челси ще липсват Кай Хаверц и Кристиан Пулисич. Бен Чилуел напусна игра за Англия контузен миналия уикенд, но бе неизползвана резерва в следващия мач и тук е под въпрос. След мачовете и пътуването до Бразилия Тиаго Силва също може да не стартира тук.

В 5 от последните си 6 мача Челси вкара поне по 3 пъти във вратата на противниците си. "Сините" нямат загуба в последните си 6 срещи във Висшата лига. Статистиката сочи само 1 победа в последните 6 визити на "Сейнт Джеймсис Парк", но изглежда отборът върви в добра посока и ще подобри статуквото.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Челси 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Менди
   
Зума
Рудигер
Джеймс
Чилуел
Ковачич
Канте
Маунт
Зиеч
Ейбрахам
Вернер
Максимен
Уилсън
Люис
Лонгстаф
Хайден
Хендрик
Мърфи
Фернандес
Ласелъс
Шар
   
Дарлоу
 
Нюкасъл (Стив Брус)

Обоснована прогноза: Нюкасъл - Челси 0:3

  Сподели
293