Дали чуковете ще спечелят на Анфийлд за първи път от 47 години насам


П. Пенков

Дали чуковете ще спечелят на Анфийлд за първи път от 47 години насам

Ливърпул - Уест Хем
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 20.11.2010
Час: 19:30
Съдия: Лий Пробърт

В последен сблъсък в съботния ден от 14-я кръг на английската Висша лига, Ливърпул приема Уест Хем на стадион "Анфийлд". Мърсисайдци успяха да се измъкнат от тежкото положение, в което бяха до преди няколко седмици. Сега те заемат 11-та позиция във временното класиране с актив от 16 точки. През настоящия месец те победиха Челси пред собствена публика с 2:0, което върна усмивките на феновете, но в последните два кръга, Ливърпул отново започна разочаровощо си представяне. В междинния 12-ти кръг те записаха равенство 1:1 при гостуването си на Уигън, а преди седмица загубиха визитата си на Стоук Сити с 2:0.

Лошата новина за състава на Рой Ходжсън е, че капитана Стивън Джерард ще пропусне двубоя поради разтежение получено по време на загубата на Англия с 1:2 от Франция в средата на тази седмица. Очаква се халфът на Ливърул да отсъства от терените в продължение на 4 седмици. Другата лоша новина е, че съотборника му в средата на терена - Лукас Лейва също няма да може да игра срещу чуковете, тъй като беше изгонен в мач със Стоук и ще трябва да изтърпи наказанието си. Защитникът Глен Джонсън се връща, след като пропусна последните 3 срещи на тима, а Фабио Аурелио, който не е играл от месец август, е на линия. Джо Коул лекува разтежение и е на седмица от пълното си възстановяване.

Съперниците им Уест Хем заемат последната позиция във временното класиране с 9 инкасирани точки. Досега те имат само 1 победа, 6 равенства и 6 загуби. В последните 3 изминали кръга от първенството Уест Хем успя да се спечели трудно общо 3 точки. Те завърши наравно при гостуването си на Бирмингам, а в следващите срещи записаха реми у дома срещу Уест Бромич и Блекпул.

Полузащитникът на Уест Хем - Скот Паркър - е под съмнение за гостуването на Ливърпул поради инфенкция. Жулиен Фубер се завръща в игра след наказание, , но Валон Бехрами, Мануел Да Коща, Джак Колисън, Зейвън Хайн и Жуниор Станислас са аут поради контузии.

Прогнозирам победа за Ливърпул в тази среща и не вярвам Уест Хем да успее да се противопостави на мърсисайдци.

Прогноза: Ливърпул - Уест Хем 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:

31 октомври Болтън - Ливърпул 0:1 (Висша лига)
04 ноември Ливърпул - Наполи 3:1 (Лига Европа)
07 ноември Ливърпул - Челси 2:0 (Висша лига)
10 ноември Уигън - Ливърпул 1:1 (Висша лига)
13 ноември Стоук Сити - Ливърпул 2:0 (Висша лига)

Уест Хем:

27 октомври Уест Хем - Стоук Сити 3:1 сл. прод. (Карлинг Къп)
30 октомври Арсенал - Уест Хем 1:0 (Висша лига)
06 ноември Бирмингам - Уест Хем 2:2 (Висша лига)
10 ноември Уест Хем - Уест Бромич 2:2 (Висша лига)
13 ноември Уест Хем - Блекпул 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Уест Хем

101 мача
54 победи за Ливърпул
28 равенства
19 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 170:92 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.57
Равен - 3.80
Уест Хем - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
158