Етапът на Ф-1 в Сочи ще е със зрители


Н. Гавазов

Етапът на Ф-1 в Сочи ще е със зрители

Руският етап на Формула 1 през сезон 2020 ще се проведе по график - от 25 до 27 септември. Главната гонка ще се проведе със зрители. Преди състезанието в Сочи ще се проведе етапа в италианския Муджело (11-13 септември), който ще се нарича Гран при на Тоскана.

"С удоволствие съобщаваме, че Муджело и Сочи ще станат част от календара за сезон 2020 и искаме да благодарим на всички наши партньори за подкрепата им през последните седмици. Миналия уикенд сезонът започна в Австрия и у нас нараства увереността относно плановете за останалата част от сезона.

Гран При на Русия е важна част от първенството и с нетърпение очакваме да се върнем в Сочи, също така ще се радваме да проведем състезанието във Формула 1 в Муджело за първи път“, заяви изпълнителният директор на Формула 1 Чейс Кери.

В момента са потвърдени 10 етапа от сезона във Формула 1. Първият у вторият ще се проведат в Австрия, третият в Унгария, четвъртият и петият във Великобритания, шестият в Испания, седмият в Белгия, осмият в Италия.

  Сподели
166