Настроение и позитивизъм в българския лагер в Берлин


FUTBOL-TV

Настроение и позитивизъм в българския лагер в Берлин

Волейболистите от мъжкия национален отбор на България направиха две тренировки снощи в германската столица Берлин, където от днес стартира олимпийската квалификация в "Макс Шмелинг Хале“.

След като в предишния ден тренираха в официалната зала, волейболистите ни първо бяха във фитнеса сутринта, а след това имаха тренировка в помощна волейболна зала към спортния комплекс. Всички състезатели се чувстват добре, като цари настроение и позитивизъм в българския лагер.

В първия ден на олимпийската квалификация "лъвовете“ почиват, като отново ще имат тренировка в помощната зала. След приключването на заниманието националите ни ще гледат двубоя от нашата група "В" между Сърбия и Франция, с който се открива турнира. Мачът е днес от 14:30 часа българско време, а родните волейболисти ще могат да наблюдават внимателно своите съперници, преди старта си в надпреварата.

Тимът на България започва участието си в олимпийската квалификация във втория ден с мач срещу Франция. Срещата е на 6 януари от 18:00 часа българско време и ще бъде излъчвана пряко по БНТ 3, като ще можете да я гледате и в FTV.

  Сподели
130