Бивш шеф на Мерцедес обвини семейството на Шумахер


Н. Гавазов

Бивш шеф на Мерцедес обвини семейството на Шумахер

Ник Фрай, който бе изпълнителен директор на Mercedes, когато Михаел  Шумахер се състезаваше  за отбора от 2010 до 2012 г., се съмнява в правилността на решението на съпругата на пилота  Корина и семейството му да не разказва нищо за здравето на звездата.

Шумахер получи тежки наранявания на главата след падане в ски курорт през декември 2013 г.

"Корина и семейството строго контролират информацията за здравословното му състояние, което е жалко. Милиони хора са искрено привързани към Михаел и това не са само фенове от Германия и фенове на Mercedes. В светлината на всичко, което е постигнал, хората искат да знаят повече за здравето му.

Както разбирам, семейството на Михаел успя да му осигури най-доброто лечение, което само може да бъде закупено, в специално оборудвана стая в къщата му в Швейцария. Но би било полезно за тях да споделят информация как се справят с това, тъй като много хора, които са в подобна ситуация, биха могли да се възползват от опит от първа ръка", заяви Фрай за RaceFans.

На 9 септември се появи информация, че Шумахер е транспортиран тайно до клиника в Париж. По-късно се оказа, че това не отговаря на истината и е евтин начин за набиране на читатели.

  Сподели
273