Монако ще излъже и Байер


Н. Гавазов

Монако ще излъже и Байер

Монако - Байер Леверкузен
Стадион: "Стад Луи II", Монако
Дата: 27.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Фернандес Борбалан (Испания)


Монако посреща Байер Леверкузен в един от най-нтересните двубои от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Представителят на Лига 1 се изправи срещу Тотнъм на "Уембли" в първата среща от тазгодишното издание на турнира и успя да излъже "шпорите", грабвайки трите точки в мача. Резултатът може да е изненадващ за мнозина, но Монако много грамотно изигра срещата, а през втората част умело затвори подстъпите към вратата си. В момента колективът на Леонардо Жардим се намира на върха на формата си, след като спечели 9 и завърши наравно в 1 от последните си 11 мача във всички турнири.

Байер започна обещаващо срещу ЦСКА Москва, вкарвайки два бързи гола. "Аспирините" обаче не успяха да развият успеха, а радостта им бе краткотрайна, защото руснаците вкара две попадения през втората част на първото полувреме и именно при този резултат завърши срещата. Не са добре нещата и в Бундеслигата. Хората на Роджер Шмид не успяха да победят Аугсбург и загубиха от Айнтрахт, а втората си победа постигнаха едва през този уикенд, отново срещу аутсайдер.

Дирар, Фалкао и Туре няма да играят за домакините. Гостите са без Белараби и Юрченко.

Монако е без загуба срещу Байер Леверкузен в последните четири мача от Шампионска лига. Освен това французите са добра статистика срещу немски отбори, без загуба в 11 от 14 срещи, със 7 победи и 4 равенства, като у дома имат 6 успеха, 2 равенства и 1 загуба. Що се отнася до Байер, "аспирините" имат 5 победи, 3 равенства и 7 загуби от 15 мача срещу френски отбори в турнирите на УЕФА. От 7 гостувания във Франция, Байер има 1 победа и 4 загуби.

Очертава се интересен мач с оглед на това, че Монако се намира в добра форма и с лекота вкарва голова. Байер също разполага с атакуваща мощ, така че е напълно логично да очакваме голове в днешната среща. Съветът ни е да заложим на над 2.5 гола в двубоя и на победа за домакините.

Прогноза: Монако - Байер 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Монако:

10 септември Лил - Монако 1:4 (Лига 1)
14 септември Тотнъм - Монако 1:2 (Шампионска лига)
17 септември Монако - Рен 3:0 (Лига 1)
21 септември Ница - Монако 4:0 (Лига 1)
24 септември Монако - Анжер 2:1 (Лига 1)

Байер Леверкузен:

10 септември Байер Леверкузен - Хамбургер 3:1 (Бундеслига)
14 септември Байер Леверкузен - ЦСКА Москва 2:2 (Шампионска лига)
17 септември Айнтрахт - Байер Леверкузен 2:1 (Бундеслига)
21 септември Байер Леверкузен - Аугсбург 0:0 (Бундеслига)
24 септември Майнц 05 - Байер Леверкузен 2:3 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Монако - Байер Леверкузен

4 срещи
3 победи за Монако
1 равенство
0 победи за Байер Леверкузен
Голова Разлика: 8:2 за Монако

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
153