Копенхаген - Брюж: Домакините ще измъкнат трите точки


Н. Гавазов

Копенхаген - Брюж: Домакините ще измъкнат трите точки

ФК Копенхаген - Брюж
Стадион: "Паркен", Копенхаген
Дата: 27.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Крейг Томсън (Шотландия)

Копенхаген посреща Брюж в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига в опит да развие частичния успех в първия кръг. Белгийците започнаха лошо и ще направят всичко възможно да вземат нещо от пътуването си до датската столица и така да останат в играта. Очаква ни интересен мач, в който двата тима ще си дадат здрава битка.

Копенхаген е без загуба от началото на сезона, спечелвайки 11 мача и завършвайки наравно в 7. Отборът е на върха в датското първенство, с 25 точки от 11 двубоя, на 4 пункта от най-близкия си преследвач. Хората на Стале Солбакен се представят добре и в Шампионска лига, където успяха да преодолеят квалификациите, а в първия кръг от груповата фаза направиха 1:1 на един от най-негостоприемните стадиони в Европа. При това датчаните трябваше да играят последните 25 минути срещу Порто с намален състав, така че точката в Порто спокойно може да получи статут на победа.

Брюж имаше лош период в края на август и началото на септември, когато регистрира едно равенство и две загуби в местното първенство. След това дойде и фиаското срещу абсолютния дебютант в Шампионска лига Лестър, като в тази среща се видяха основните слабости на колектива на Мишел Прюдом - слаба игра на фланговите защитници и липса на комуникация в средата на терена. Загубата от "лисиците" обаче разтърси Брюж и отборът записа три поредни победи в Първа дивизия, което помогна на тима да се изкачи до седмата позиция в класирането.

Домакините ще бъдат без Грегус, който изтърпява наказание заради изгонването си в Португалия. Гостите пристигат без контузените Рефаелов, Услей и Енгелс.

С оглед на формата на съперниците няма как да не определим Копенхаген за фаворит в мача. В същото време Брюж намери сили да излезе от лошия период и сега "синьо-черните" са в подем, което прави срещата много загадъчна. Коефициентът на bet365 за голове от страна на двата отбора е 1.95, а в комбинация с над 2.5 гола в мача (коефициент 2.05) печалбата е повече от добра. Съветът ни е да насочим вниманието си в тази посока, защото очакванията са за открита игра и стремеж и в двата съперника да грабнат трите точки. Относно крайния резултат, не е изключено да видим едно бойко равенство, но не по-малко логична изглежда победа на домакините с марж от един гол.

Прогноза: Копенхаген - Брюж 2:1

 

Последни 5 изиграни срещи:

ФК Копенхаген:

28 август Брьондби - ФК Копенхаген 1:1 (Суперлига)
10 септември ФК Копенхаген - Одензе 2:0 (Суперлига)
14 септември Порто - ФК Копенхаген 1:1 (Шампионска лига)
18 септември Хорсенс - ФК Копенхаген 0:2 (Суперлига)
21 септември Рандерс - ФК Копенхаген 2:2 (Суперлига)

Брюж:

09 септември Беверен - Брюж 1:0 (Първа Дивизия)
14 септември Брюж - Лестър 0:3 (Шампионска лига)
17 септември Брюж - Юпен 3:2 (Първа Дивизия)
20 септември Брюж - Ломел 3:1 (Купа на Белгия)
23 септември Мускрон - Брюж 0:3 (Първа Дивизия)


Досегашни срещи:

ФК Копенхаген - Брюж

5 срещи
2 победи за ФК Копенхаген
2 равенства
1 победа за Брюж
Голова Разлика: 7:5 за Брюж

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
117