Ман Сити ще се справи в Стяуа


И. Ангелов

Ман Сити ще се справи в Стяуа

Стяуа Букурещ - Манчестър Сити
Стадион: Национален стадион Букурещ
Дата: 16.08.2016 г.
Час: 21:45

Манчестър Сити току изпусна класирането директно в групите на Шампионска лига след като завърши на четвърта позиция във Висшата лига на Англия. Сега тимът започна с победа живота при Пеп Гуардиола макар новата постройка на състава да повдигна доста въпроси, особено след като в предсезона не бе спечелен нито един мач.

Домакините от Стяуа се намират в добра форма в момента. Те вече изиграха 6 официални срещи и с 5 победи и равен показват своя стил. Силната Спарта Прага бе победена от румънците при агрегат от 3:1 и самочувствието ще е на ниво.

Стяуа има 18 срещи с английска опозиция, като може да се похвали с 5 победи и 4 равенства. Всяка една от победите дойде именно на домашна почва, което е позитивно с оглед този мач. Единствената румънска опозиция в историята на Сити е Тимишоара в Лига Европа през сезона 2010-11. Тогава "гражданите" победиха и в двата си мача.

Ман Сити изглежда неубедителен в момента при Пеп Гуардиола. Освен това формата на гости в Европа беше трагична в миналата кампания. Всичко това заедно с добрата игра на домакините напоследък може да даде добри шансове на румънците. Техният проблем е качеството и дълбочината при англичаните, които могат винаги да заложат на нов класен футболист, в случай че нещата не се получават на терена.

Прогноза: Стяуа Букурещ - Манчестър Сити 1:2 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137