Барса е твърде голям залък за Щутгарт


.

Барса е твърде голям залък за Щутгарт

Барселона - Щутгарт
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 16.03.2010
Час: 21:45
Съдия: Ален Хамер (Люксембург)


Барселона посреща Щутгарт на своя “Камп ноу” в среща реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига. След не много добра преди 3 седмици в Германия каталунците измъкнаха чудесен резултат 1:1 и са твърд фаворит за класиране в следващата фаза.

Първата среща с Щутгарт, а и изявите на Барселона напоследък показват, че не всичко в тима върви по мед и масло. В Примера дивисион Реал Мадрид успя да застигне шампионите и да се изравни с тях на върха. В последния кръг обаче Меси напомни за себе си и вкара три гола на Валенсия за класическия успех в дербито. От тук насетне е важно даден тим да покаже най-добрата си форма, тъй като във всяко първенство, както и в Шампионската лига идват мачовете на истината. Барселона показа, че може да губи от подценени съперници дори у дома, отстъпвайки с 1:2 на Рубин Казан.

Щутгарт буквално възкръсна през този полусезон и от зоната на изпадащите в Бундеслигата се придвижи до 9-ата позиция след серия победи и силни игри. В последните два кръга “мерцедесите” забуксуваха, но и съперниците им не бяха случайни (Вердер – 2:2) и Шалке 04 (1:2). Ако по някакво чудо немците покажат играта си от първия двубой, Барселона ще има много проблеми, макар да е домакин. Щутгарт няма загуба като гост в Шампионската лига през този сезон като вече играе един мач в Испания – 1:1 със Севиля.

Тиери Анри се завърна в игра срещу Валенсия, а за мача с Щутгарт на линия ще и Златан Ибрахимович, който отбеляза ценния гол в Германия. Ерик Абидал вече тренира нормално, но се очаква Максуел да запази позицията си на левия бек.

Централният бранител на Щутгарт Матьо Делпиер се завръща в игра за двубоя. След прекарано заболяване пълноценно тренира и Стефано Челози. Така на практика гостите разполагат с най-доброто.

Единият от испанските грандове и голям фаворит за трофея Реал Мадрид вече отпадна безславно, но едва ли европейският шампион ще последва неговата съдба. При подобни обстоятелства миналата година каталунците се разправиха с Лион за 5:2, след 1:1 на “Жерлан”, а Щутгарт трудно може да се мери с френския тим. По-трудно за Барселона ще стане от следващата фаза, но момчетата на Гурдиола са фаворит за краен победител в най-престижната надпревара, особено след като голяма част от потенциалните финалисти приключиха участието си.  

Последни 5 изиграни срещи:

Барселона:

20 февруари Барселона - Расинг Сантандер 4:0 (Примера)
23 февруари Щутгарт - Барселона 1:1 (Шампионска лига)
27 февруари Барселона - Малага 2:1 (Примера)
06 март Алмерия - Барселона 2:2 (Примера)
14 март Барселона - Валенсия 3:0 (Примера)

Щутгарт:

20 февруари Кьолн - Щутгарт 1:5 (Бундеслига)
23 февруари Щутгарт - Барселона 1:1 (Шампионска лига)
27 февруари Щутгарт - Айнтрахт 2:1 (Бундеслига)
06 март Вердер Бремен - Щутгарт 2:2 (Бундеслига)
12 март Шалке 04 - Щутгарт 2:1 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Барселона - Щутгарт

3 мача
2 победи за Барселона
1 равенство
0 победи за Щутгарт
Голова Разлика: 6:2 за Барселона

В първия мач:

23 февруари Щутгарт - Барселона 1:1 (Шампионска лига)

Коефициенти от bet365:
Барселона - 1.25
Равен - 5.75
Щутгарт - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
170