Манчестър Сити и Реал не си вкараха преди Бернабеу (видео)


И. Ангелов

Манчестър Сити и Реал не си вкараха преди Бернабеу (видео)

В първата от полуфиналните срещи в Шампионска лига Манчестър Сити прие Реал Мадрид на своя "Етихад Стейдиъм", а срещата завърши при резултат 0:0 преди преиграването в Испания на "Сантиаго Бернабеу". Днес гостите бяха без Кристиано Роналдо, а и Карим Бензема напусна контузен на почивката. Момчетата на Пелегрини обаче не се възползваха от това.

В първата част вратарите не намериха място в мача, като полувремето ще се запомни с няколко груби влизания на Пепе и Рамос, както и контузията на Давид Силва, който напусна за Ихеаначо в 37-ата минута.

На почивката Хесе замени Бензема, който не бе в състояние да изиграе цял мач. Полувремето започна със спорен момент когато Бейл падна в наказателното поле срещу Отаменди и съдията не отсъди нищо. С напредъка на времето Реал започна да атакува повече и стигна до няколко опасни удара от Рамос и Бейл след центрирания.

В 71-ата минута Хесе нацели горната греда на Харт след нов удар с глава. 4 минути след това отново гостите претендираха за дузпа когато Вазкес се сблъска с Отаменди, но отново сигнал липсваше. В края на срещата Джо Харт се изяви с две изключителни спасявания - срещу Пепе и Касемиро, като запази мрежата си суха преди реванша.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
195