Ман Сити ще преодолее Севиля


И. Ангелов

Ман Сити ще преодолее Севиля

Манчестър Сити - Севиля
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 21.10.2015 г.
Час: 21:45

Манчестър Сити ще потърси първата победа у дома в Шампионска лига след като вече загуби от Ювентус с 2:1 в откриването на турнира. След това "гражданите" победиха Борусия и ще потърсят продължаване на формата макар с няколко важни липсващи играчи. Лоша новина е статистиката, че Сити няма суха мрежа в последните 7 мача във всички турнири.

Както домакините, Севиля също има 3 точки след двата кръга до сега. В момента този отбор е в средата на таблицата в локалната Ла Лига и успя да спечели само 3 от 10-те си мача в кампанията до момента.

Капитанът на Манчестър Сити - Венсан Компани, не е участвал в мач за своите от септември и онази загуба от Ювентус. Той бе неизползвана резерва в последния мач на домакините в Англия и сега се очаква да започне. Бакари Саня вероятно ще продължи да играе на неудобния за него ляв бек в отсъствието на Коларов и Клиши, които заемат позицията. След хетрика си преди дни Рахим Стърлинг ще застане отново зад Вилфред Бони.

Освен Коларов, важни отсъстващи са още Агуеро, Силва, Мангала, Насри и Делф. Това обаче ще даде шанс на Хесус Навас за изява срещу отбор, в който прекара 10 години от кариерата си.

Севиля също има някои проблеми. Карико, Какута и Ескудеро са контузени, но поне завръщането на Адил Рами и Евер Банега е добра новина. Фернандо Йоренте ще премине късен тест за определяне на състоянието му преди мача. Той пропусна последната среща за своите с травма в адукторите.

Мануел Пелегрини показва очудващо добри резултати по време на липсата на най-важните имена в състава. В последните сезони Сити разочарова с играта си в Европа, но е време статуквото да се промени. Показаното израстване в последно време насочва мненията към позицията, че всичко е въпрос на време в този отбор.

Прогноза: Манчестър Сити - Севиля 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
334