Атлетико продължава след резултатна победа (видео)


И. Ангелов

Атлетико продължава след резултатна победа (видео)

Атлетико Мадрид ще играе в следващата фаза на Шампионска лига, след като днес победи Олимпиакос в един от най-едностранните мачове, играни някога в това състезание. След победата си с 4:0 испанският отбор събира 12 точки на върха в Група А, следван от Ювентус с 9, Олимпиакос има 6, а Малмьо - 3.

В 9-ата минута Раул Гарсия откри резултата днес. Жуафран игра добре след едно избито центриране и върна топката в опасната зона, където Гарсия отклони по посока на мрежата. В 38-ата минута Марио Манджукич вкара за 2:0, като го направи по доста лесен начин, след като Ботиа пропусна напълно центрирането на Ансалди за нападателя.

В 62-ата минута Манджукич вкара отново, този път по красив начин с глава след центрирането на Арда Тюран. Хетрикът на нападателя бе оформен 3 минути след това, когато Габи центрира от пряк-свободен удар и с физиката си нападателят отново се разписа с глава.

В края на срещата Гризман изпрати топката в мрежата, но попадението не бе зачетено поради засада, макар такава да нямаше при един корнер.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
124