Барселона ще надиграе ПСЖ на Парк де Пренс


П. Пенков

Барселона ще надиграе ПСЖ на Парк де Пренс

ПСЖ - Барселона
Стадион: "Парк де Пренс", Париж
Дата: 30.09.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Никола Рицоли (Италия)


Във вторник вечер от 21:45 часа Пари Сен Жермен приема Барселона в двубой от група F на турнира Шампионска лига. Домакините водени от мениджъра Лоран Блан за момента заемат третото място в групата, след като преди 2 седмици успяха да вземат само точка при гостуването си на Аякс, завършило при резултат 1:1. Барселона пък не срещна трудности при домакинската си среща с АПОЕЛ Никозия, побеждавайки противника си с 1:0 на "Камп Ноу". Колкото до представянето на двата съперник в родните им първенства, то съставът на Луис Енрике оглавява временното подреждане в Примера дивисион с 2 точки преднина пред втория Валенсия. През изминалия уикенд "каталунците" постигнаха най-резултата си победа от старта на настоящата кампания, разгромявайки като домакин Гранада с 6:0, само няколко дни, след като отбора сгреши при гостуването си на Малага, завършило 0:0. ПСЖ пък не е особено убедителен през този сезон, като тима записа доста равенства в изминалия месец. Отборът постигна реми и през уикенда, когато си тръгна само с точка от Тулуза, завършвайки наравно 1:1. Това беше общо третото равенство за отбора от началото, като в останалите си два мача ПСЖ победи съответно Сент Етиен с 5:0 и Каен с 2:0. Съставът на Лоран Блан се намира на четвъртото място в подреждането на Лига 1, изоставайки на 5 точки от лидера Олимпик Марсилия.

За Пари Сен Жермен се очаква да бъдат аут трима от най-добрите им играчи, като това са Езекиел Лавеци, Златан Ибрахимович и Тиаго Силва. И тримата страдат от травми, което означава, че Хариер Пасторе ще започне зад Единсон Кавани и Бахебек, които ще водят атаката на тима.

Барселона пък няма почти никакви проблеми с контузени играчи, като единствените два, които няма да пътуват с тима за Франция са Жорди Масип и Луис Суарес.

Прогноза: Пари Сен Жермен - Барселона 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

ПСЖ:

13 септември Рен - ПСЖ 1:1 (Лига 1)
17 септември Аякс - ПСЖ 1:1 (Шампионска лига)
21 септември ПСЖ - Лион 1:1 (Лига 1)
24 септември Каен - ПСЖ 0:2 (Лига 1)
27 септември Тулуза - ПСЖ 1:1 (Лига 1)

Барселона:

13 септември Барселона - Атлетик Билбао 2:0 (Примера)
17 септември Барселона - АПОЕЛ Никозия 1:0 (Шампионска лига)
21 септември Леванте - Барселона 0:5 (Примера)
24 септември Малага - Барселона 0:0 (Примера)
27 септември Барселона - Гранада 6:0 (Примера)

Досегашни срещи:

ПСЖ - Барселона

5 срещи
1 победа за ПСЖ
3 равенства
1 победа за Барселона
Голова Разлика: 6:6

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219