Втори кръг на плейофите в Шампионска лига - вторник вечер


FUTBOL-TV

Втори кръг на плейофите в Шампионска лига - вторник вечер

Зенит - Стандарт Лиеж
Стадион: "Петровски", Санкт Петербург
Дата: 26.08.2014г.
Час: 19:00
Съдия: Джанлука Роки (Италия)

Олег Шатов вкара единственото попадение между тези отбори преди седмица, когато Зенит успя да преодолее минимално на гости своя съперник. В онзи мач добре се прояви и суперзвездата на тима - Хълк, който продължи формата си и с попадение през уикенда, макар че бе заменен рано с опасения за контузия.

Андре Вилаш-Боаш потвърди, че той има проблем с мускула, но все пак има шанс да се появи в игра. Зенит се намира на поредица от 7 срещи само победи, във всички турнири. Когато приемат в Русия един вече победен съперник, увереността със сигурност ще е в полза на домакините.

Още повече ще добави към този факт и обстоятелството, че цели 5 ключови играча за гостите са аут с травми. Треньорът Гуй Лужон призна, че неговите момчета са аутсайдери, но не отписа шансовете за прогрес. През уикенда тимът не успя да победи Вестерло в локалната лига, в срещата, завършила при 2:2, а преди този мач тимът загуби 3-те предишни.

Прогноза: Зенит - Стандарт 3:0

 

АПОЕЛ Никозия - Олборг
Стадион: "GSP Стейдиъм", Никозия
Дата: 26.08.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Уилям Колъм (ШОТ)

АПОЕЛ ще посрещне датския Олборг в мач-реванш от четвъртия квалификационен кръг на Шампионска лига. Първата среща в Дания премина според очакванията, при по-активна игра на домакините и много единоборства. Скандинавците обаче станаха жертва на собствените си слабости, като допускане на елементарни грешки в отбрана и нереализиране на създадените положения. Головете на Томсен в 16-та минута и на Виничиус малко след почивката оформиха крайното 1:1.

Този резултат на пръв поглед облагодетелства кипърските футболисти. Нека обаче не забравяме, че сега апоелци ше играят по-отворено пред собствена публика, а това предполага повече възможности за гостите. Логиката сочи минимален успех за АПОЕЛ, но нека не отписваме датчаните, които имат силите да постигнат нещо тук.

Прогноза за: АПОЕЛ - Олгборг 2:1

 

 

БАТЕ Борисов - Слован Братислава
Стадион: "Борисов Арена", Борисов
Дата: 26.08.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Волфганг Щарк (Германия)

БАТЕ и Слован не се победиха в първия мач в Братислава. Предварителните прогнози бяха за труден успех на словаците, но гостите изиграха срещата отлично в тактическо отношение, предоставяйки инициативата на противника, но същевременно с това и създавайки по-опасните положения за гол в мача. В 44-та минута Яблонски си вкара автогол и изведе БАТЕ напред в резултата, но домакините все пак се докопаха до равенството в края на срещата.

Определено фаворит в мача е БАТЕ. Белорусите имат повече рутина в състава си, а очакваната помощ от трибуните е още един бонус за тях. Ще е истинска изненада, ако гостите си тръгнат непобедени в мача.

Прогноза за: БАТЕ - Слован 2:0

 

 

Порто - Лил
Стадион: "Драгао", Порто
Дата: 26.08.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Свен Одвар Моен (Норвегия)

Наставникът на Порто, Хулен Лопетеги, заяви, че очаква една много по-тежка среща от преиграването на срещата си срещу Лил в плейофите на Шампионска лига. Порто води до момента след минималната си победа на гости във Франция, но домакините трябва да са притеснени от прекрасния рекорд на французите като гости.

В исторически план, Лил никога не е губил квалификационен мач в турнир на УЕФА, при условията на 2 кръга и разменено гостуване, какъвто е случая тук. Рене Жирар заяви, че концентрацията и решителността на неговите момчета ще се окажат решаващи в сблъсъка и за шансовете за продължаване. 

Те обаче ще трябва да се справят с един отбор във форма, който спечели и трите си срещи от началото на новата кампания, във всички турнири. През уикенда и двата отбора победиха в локалните си първенства, и именно този факт може да ни подготви за зрелището, което ни чака във вторник вечер.

Прогноза: Порто - Лил 2:2

 

Селтик - Марибор
Стадион: "Селтик Парк", Глазгоу
Дата: 26.08.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Виктор Касай (Унгария)

След 1:1 миналата седмица, Селтик приема Марибор в Глазгоу, като приема обратно в състава си и бека Адам Матюс. Скот Браун и Джеймс Форест обаче остават контузени за момента. Мениджърът Рони Дейла направи 10 промени в своя отбор за мача през уикенда, така че със сигурност е мислел за този мач и е подготвил стратегията си.

Вероятно ще видим подобна на последната постройка срещу Марибор и днес. Любопитно е как шотландският шампион достигна до този кръг, след като бе пометен от Легия Варшава с 6:1 на агрегат в миналата квалификационна фаза на Шампионска лига. Оказа се, че поляците са имали наказан играч в игра, и така те бяха дисквалифицирани, а Селтик премина напред. 

Сега съдбата им е в техните ръце отново, и мениджърът се зарече да направи всичко възможно за да задоволи желанията на привържениците.

Прогноза: Селтик - Марибор 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
150