Роналдо: Шансовете ни срещу Атлетико са 50 на 50


Н. Гавазов

Роналдо: Шансовете ни срещу Атлетико са 50 на 50

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че очаква труден мач с Атлетико във финала за Шампионска лига. Двубоят е на 24 май в Лисабон. Според португалския национал, шансовете за успех на двата тима са равни - 50 на 50.

"Вече спечелихме Купата на Испания, трудно ще победим в шампионата, но не е и невъзможно, на финал сме в Шампионска лига. Преди началото на сезона щяхме да се съгласим с такива резултати. Във финала на Шампионска лига срещу нас ще застане отличен отбор. Във финала шансовете винаги са 50 на 50. Надявам есе, че ни очаква прекрасна вечер и ще победим", заяви Роналдо.

"Атлетико е фантастичен отбор. Те са на първо място в Примера и това говори много за нашия съперник. Забележително е, че на финала са два тима от Испания. Също така е добре, че във финала на Лига Европа Примера се представя от Севиля", каза още португалецът.

"Моят рекорд в Шампионска лига е нещо добро, но вече го постигнах и сега той е в миналото. Сега искам да спечелим Шампионска лига и да вкарам във финала, ако някой от моите съотборници иска да отбележи гол, аз нямам нищо против. Важното е да спечелим трофея", завършва Роналдо.

 

  Сподели
101