Румениге: Трябва да започнем да работим над грешките си


Н. Гавазов

Румениге: Трябва да започнем да работим над грешките си

Генералният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге сподели мнението си за резултата в срещата-реванш от полуфиналите на Шампионска лига против Реал Мадрид. Както е известно, гостите от Испания постигнаха категорична победа с 4:0, а Румениге е съгласен с общото мнение, че отборът му не е играл с всичките си сили.

"Искам да благодаря на феновете за великолепната подкрепа. За съжаление, не положихме достатъчно сили за победата, нашата страст се оказа недостатъчна за създаване на проблеми на съперника. За краткия промеждутък време ние допуснахме два гола от статични положения и от този момент нататък стана ясно, че за финала ще се класира Реал Мадрид", заяви Румениге.

"Към момента те имат великолепен отбор. От такива мачове никой не е застрахован и ние трябва да запазим нервите си. През последните четири години ние три пъти достигаме до финал. Мисля, че в такива дни е необходимо рационално да се отнасяме към своите емоции. Трябва просто да се приберем у дома, а от следващата сутрин да започнем да работим над грешките си. Трябва по-бързо да излекуваме раните си, защото на 17 май ни предстои финал в Купата на Германия срещу Дортмунд", заяви Румениге.

 

  Сподели
114