Барселона се върна до равен с Атлетико (видео)


И. Ангелов

Барселона се върна до равен с Атлетико (видео)

Барселона прие Атлетико Мадрид на "Камп Ноу" днес в среща от четвърт-финалната фаза на Шампионска лига. Домакините неочаквано се оказаха в изоставаща позиция в този сблъсък, но попадение на Неймар във второто полувреме възвърна равенството и 1:1 след края на мача.

До почивката днес видяхме страхотен футбол от двата отбора, но до голове не се стигна. Атлетико имаше по-добрите положения чрез Давид Вия тук, но и лошите новини не липсваха, след като двама ключови играча напуснаха с травми. Диего Коща и Жерар Пике напуснаха за двата тима контузени, и принудиха мениджърите си донякъде да променят постройките.

Втората част започна агресивно и от двете страни, а видяхме много нарушения и картони. В 56-ата минута тук резултатът бе открит от Диего, който от далечна дистанция не остави шанс на вратаря и това бе 1:0.

Последва по-добра игра на Барса и каталунците изравниха. Това стана в 71-ата минута, когато Иниеста намери Неймар по невероятен начин зад отбраната, и бразилецът върна попадение - 1:1. Последва страхотно положение пред самия Иниеста, но Куртоа спаси своите по отличен начин.

Темпото до самия край на срещата така и не спадна, но повече голове не паднаха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
118