Таарабт: Милан е велик отбор и може да отстрани Атлетико


Н. Гавазов

Таарабт: Милан е велик отбор и може да отстрани Атлетико

Полузащитникът на Милан Адел Таарат сподели очакванията си от срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига с Атлетико. Както е известно, първият мач завърши с победа на испанския тим и според повечето специалисти, "дюшекчиите" имат по-големи шансове от своя противник да продължат напред. Мароканският национал обаче има собствено виждане по въпроса.

Мароко най-популярният шампионат е този на Примера дивисион. Имах възможност през 2011 година да се присъединя към Атлетико, но клубът се отказа от мен. Впрочем, аз не съм обиден от това и няма какво да доказвам на мадридчани. В момента съм футболист на Милан и искам да проведа невероятен мач", заяви Таарабт.

"Ще ни бъде трудно, тъй като играем против отличен отбор. Но на "Сан Сиро именно ние заслужавахме победата. Трябваше да победим с разлика от три гола, но Куртоа игра като звяр. Ако в Мадрид действаме също толкова интензивно, както в първата среща, ще победим", добави полузащитникът.

"Зеедорф ни каза, че съперникът не ни е превъзхождал в първата среща и трябва да му вярваме, че може да обърнем нещата. Милан е велик отбор, в Шампионска лига той има много повече опит от Атлетико и имаме всички предпоставки да продължим напред", каза още Таарабт.

 

  Сподели
99