Мадрид вкара шест на гости на Шалке (видео)


И. Ангелов

Мадрид вкара шест на гости на Шалке (видео)

Реал Мадрид се разправи с Шалке 04 с 6:1 на гости в Германия днес в първата осмина-финална среща между тези отбори в Шампионска лига. На практика испанският гранд се класира напред в турнира, освен ако Шалке не успее да обърне агрегата в своя полза на "Сантиаго Бернабеу".

Карим Бензема откри резултата днес в 13-ата минута. Това стана след добра атака с доста подавяния на Мадрид, като Бейл опита да размени двойно подаване с Роналдо в края, португалецът с пета прокара топката през краката на бранител, но тя отскочи на пътя на Бензема, който реализира.

В 14-ата минута Икер Касияс направи изключително спасяване срещу Дракслер. В 21-ата минута Бейл вкара втория гол за Реал, когато получи пас от Бензема, премина през няколко бранителя и силно изпрати топката в близкия ъгъл.

В 32-ата минута Роналдо завърши една прекрасна индивидуална атака с удар в гредата за късмет на домакините. В края на полувремето и Бензема пропусна нова добра възможност.

В 52-ата минута Роналдо вкара своето попадение, когато финтира Матип по изключителен начин и с левия крак не остави шанс на вратаря. 5 минути след това Бензема вкара второто си попадение, отново асистенцията грабна Кристиано с ново атрактивно отиграване.

В 69-ата минута Гарет Бейл вкара второто си попадение, отново след пробив от дясно, но останаха съмнения за засада при извеждащото подаване за него. В 81-ата минута Роналдо впечатли отново, след като премина през няколко бранителя и стреля с ляв крак, но Фарман спаси.

Той обаче бе безпомощен срещу крилото в 89-ата минута, когато Бензема изведе Роналдо на добра позиция, този път той избра да премине през вратаря, преди да стреля на опразнената врата за 6:0. Минута след това и Шалке стигна до своя гол, вкаран по фантастичен начин от Клаас-Ян Хунтелаар.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
124