Ман Сити се класира напред с Байерн


И. Ангелов

Ман Сити се класира напред с Байерн

След победата на Байерн Мюнхен днес на гости на ЦСКА Москва с 3:1, и Манчестър Сити успя да вземе победа в Англия от Виктория Пилзен с 4:2, като така двата фаворита в групата събраха 15 и 12 точки съответно, при 3 за ЦСКА и 0 за Виктория, и вече уверено гледат към елиминационната фаза на Шампионска лига.

Байерн спечели своята ранна среща чрез голове първо от Робен в 17-ата минута, когато той вкара красив гол. Последва попадение за Марио Гьотзе в 56-ата, когато той премина през трима бранители и намери ъгъла на вратата. В 62-ата гол за домакините върна Хонда от дузпа, преди точка на спора да сложи Мюлер 3 минути по-късно, отново от бялата точка.

Манчестър Сити успя да вземе своята победа в късния мач от групата. Тук първо Серхио Агуеро получи шанс да изпълнява дузпа в 33-ата минута и откри. В 43-ата обаче Томас Хорава върна равенството с невероятно изпълнение, което не остави шанс на Харт.

В 65-ата минута току появилият се Яя Туре организира гол за Насри, но отново след 4 минути гостите изравниха, когато Станислав Текл завърши с гол изключителния пас на Даниел Колар.

В 78-ата минута Негредо върна предимството на своите, когато бе намерен с центриране по земя от Навас в наказателното поле, а в 89-ата минута и Един Джеко се разписа по традиционен за него начин с глава.

 

  Сподели
126