Юнайтед с минимална победа над Сосиедад (видео)


И. Ангелов

Юнайтед с минимална победа над Сосиедад (видео)

Манчестър Юнайтед запази точката аванс начело на първа група на Шампионска лига, след като днес на "Олд Трафорд" английският шампион победи Реал Сосиедад минимално. В другата среща от групата Байер Леверкузен се разправи убедително с Шахтьор Донецк в Германия - 4:0.

Срещата днес бе твърде любопитна, защото голът падна рано, а след това видяхме 5 нацелени греди в процеса до 90-те минути.

Още във 2-ата минута Рууни пое топката в дясно, тръгна по диагонала, елиминирайки 4 човека, след което фалцира топка към далечния ъгъл. Тя се удари в гредата и опитът на Иниго Мартинес да изчисти запрати топката в автогол.

Юнайтед владя инициативата и в двете части днес, но в редките си атаки гостите създаваха много неприятности. Така Шаби Прието нацели гредата от пряк-свободен удар в първата част, малко след като гол на Чичарито бе отменен поради засада.

Втората част започна силно за Сосиедад. В 52-ата минута Серефович бе близо до гол. В 58-ата Зурутуза стреля от странна позиция и отново нацели греда. В 63-ата минута Валенсия навлезе по диагонала и на свой ред намери страничния стълб. В следващата атака той намери Кагава на чиста позиция, но японецът не вкара. В крайна сметка резултатът не се промени.

1   Манчестър Юнайтед




7т.
2   Байер Леверкузен




6т.
3   Шахтьор




4т.
4   Реал Сосиедад




0т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
124