Байерн едва ли ще бъде затруден от Пилзен у дома


П. Пенков

Байерн едва ли ще бъде затруден от Пилзен у дома

Байерн Мюнхен - Виктория Пилзен
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 23.10.2013г.
Час: 21:45
Съдия:


В сряда от 21:45 часа Байерн Мюнхен приема Виктория Пилзен на "Алианц Арена" в мач от втория кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Домакините са временни лидери в група D, след като спечелиха и двете си изиграни срещи до момента. В първата от тях "баварците" се наложиха с класическото 3:0 над ЦСКА Москва, а две седмици по-късно се справиха и с Манчестър Сити като гости на "Етихад Стейдиъм". Съставът на Пепе Гуардиола се представя изключително добре в немското първенство, където също е временен лидер с точка пред втория Борусия Дортмунд. През уикенда Байерн постигна убедителен успех с 4:1 над Майнц 05, като по този начин се реваншира за изгубените 2 точки в предния кръг при равенството 1:1 срещу Байер Леверкузен. Колкото до съставът на Виктория Пилзен, то чехите не успяха да спечелят нито точка до момента. В пилотния кръг те загубиха у дома от Манчестър Сити, а в следващия успяха да се противопоставят на ЦСКА Москва, като гости, но в крайна сметка претърпяха поражение с 3:2 от руския тим. В чешкото първенство тима заема втората позиция с актив от 25 точки и на 6 зад лидера Спарта Прага, като изоставането на тима се дължи от трите равенство, които регистрира отбора в последните си четири изиграни мача.

Мениджърът Пеп Гуардиола има доста проблеми с контузени играчи преди тази среща. Жером Боатенг например е наказан, докато Данте лекува контузия в глезена. Шави Мартинес наскоро се завърна към тренировки, но не се чувства готов да се появи в игра, така че е много вероятно Ян Кирхоф да направи дебюта си за първия тим. Давид Алаба получи почивка през уикенда, като ще излезе титуляр срещу Пилзен, а Шакири, Алкантара и Бадщубер са аут, поради травми.

Добрата новина за Виктория Пилзен е, че централният бранител Мариан Сисовски се завръща отново в игра, след като пропусна и двата изминали мача, поради контузия. Съотборникът му обаче в защита Давид Лимберски се очаква отново да отсъства, след като лекува мускулно разтежение през последния месец.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Виктория Пилзен 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Байерн Мюнхен:

25 септември Байерн Мюнхен - Хановер 96 4:1 (Купа на Германия)
28 септември Байерн Мюнхен - Волфсбург 1:0 (Бундеслига)
02 октомври Манчестър Сити - Байерн Мюнхен 1:3 (Шампионска лига)
05 октомври Байер Леверкузен - Байерн Мюнхен 1:1 (Бундеслига)
19 октомври Байерн Мюнхен - Майнц 05 4:1 (Бундеслига)

Виктория Пилзен:

21 септември Виктория Пилзен - Дукла Прага 0:0 (Гамбринус лига)
27 септември Височина Жихлава - Виктория Пилзен 1:2 (Гамбринус лига)
02 октомври ЦСКА Москва - Виктория Пилзен 3:2 (Шампионска лига)
12 октомври Кладно - Виктория Пилзен 1:3 (Купа на Чехия)
19 октомври Виктория Пилзен - Славия Прага 1:1 (Гамбринус лига)


Досегашни срещи:

Байерн Мюнхен - Виктория Пилзен

2 срещи
2 победи за Байерн Мюнхен
0 равенства
0 победи за Виктория Пилзен
Голова Разлика: 7:1 за Байерн Мюнхен

Коефициенти от bet365:
Байерн Мюнхен - 1.062
Равен - 12.00
Виктория Пилзен - 26.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
189