Наполи победи на гости на Марсилия (видео)


И. Ангелов

Наполи победи на гости на Марсилия (видео)

Наполи постигна победа на гости на Марсилия и Групата на смъртта в Шампионска лига вече изглежда по много любопитен начин, след като всички отбори освен французите имат по 6 пункта след първите 3 кръга. Днес италианците постигнаха победа с 2:1 във Франция.

Наполи овладя инициативата още с първите минути, като до 10-ата домакините почти не бяха играли с кълбото. След цяло полувреме мъки пред домакинската врата обаче Хосе Калехон бе този, който откри резултата в 42-ата минута. Крилото овладя топка от Гонзало Игуаин преди прекрасно да заблуди Фани и да пласира топката по земя в гола.

Второто полувреме започна силно за домакините, но след кратък натиск Наполи отново овладя инициативата. Така в 67-ата минута Наполи вкара изключителен гол. Хамшик овладя много терен на скорост през центъра, преди да намери Калехон, който пусна топката за Сапата. Резервата овладя прекрасно и по невероятен начин завъртя кълбото в ъгъла на безпомощния Манданда.

Последва отпускане в хората на Рафаел Бенитес и гол за Марсилия. В 86-ата минута Джордан Аю намери Андре Аю за един също прекрасен гол от воле, който обаче не даде нужните сили за обрат, или поне равен.

1 Арсенал




6т.
2 Борусия Дротмунд




6т.
3 Наполи




6т.
4 Марсилия




0т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
191