Моуриньо ще отсрами Челси в Румъния


И. Ангелов

Моуриньо ще отсрами Челси в Румъния

Стяуа Букурещ - Челси
Стадион: "Арена Национала", Букурещ
Дата: 01.09.2013г.
Час: 21:45

Тези два отбора загубиха първите си мачове в седма група от Шампионска лига. Базел шокира Челси насред "Стамфорд Бридж", а Шалке 04 се разправи у дома си с румънските гости - 3:0. Сега и двата отбора ще търсят първите си точки за новата година в най-комерсиалното състезание в света.

Жозе Моуриньо може да разчита на почти целия си състав за този мач, и тъй като той навлиза като тежък фаворит в срещата, вероятно има шанс да видим някои от по-малко представящите се имена като титуляри. Единствено Марко ван Гинкел е аут за гостите. 

Стяуа няма да разчита на Стефан Николич и Александру Чипчиу, но освен двамата тима е напълно здрав. 

Тези два отбора се срещнаха в миналия сезон на Лига Европа, като Челси продължи и евентуално вдигна трофея след триумф на финала над Бенфика. Тогава в Румъния Челси загуби с 1:0, а след това заложи на силна постройка за победата с 3:1 на "Стамфорд Бридж". 

Реализаторите на онези два гола обаче вече не са в състава на домакините. Раул Русеску се присъедини към Севиля, а Влад Чирише подписа с Тотнъм, където бе последното гостуване на Моуриньо, като той успя да вземе точка след трудно 1:1. 

Този резултат помогна на "сините" да се настанят в Топ 4 на Висшата лига на Англия, на 4 точки от върха и Арсенал. Стяуа се представя изключително в домашната лига, като до момента след 6 победи и равен е на първо място в Румъния.

Прогноза: Стяуа - Челси 1:2

Коефициенти от bet365:
Стяуа - 5.25
Равен - 3.60
Челси - 1.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136