Арсенал ще надделее над Наполи в Лондон


И. Ангелов

Арсенал ще надделее над Наполи в Лондон

Арсенал - Наполи
Стадион: "Емирейтс", Лондон
Дата: 01.10.2013г.
Час: 21:45

Рафаел Бенитес се завръща в Англия след като пропусна да вземе само 2 точки за своя Наполи от началото на новата кампания. Тук обаче чака лидерът във Висшата лига, който спечели 9 поредни срещи във всички състезания.

Арсенал ще търси да запази и мястото си на върха в шеста група на Шампионска лига след тази вторнишка вечер. В първата фаза в групата на смъртта и двата тима победиха с 2:1, а сега се победителите се изправят помежду си, както и загубилите Борусия и Марсилия.

Последната загуба на Арсенал бе в самото начало на кампанията, когато Астън Вила надделя на "Емирейтс", но от тогава артилеристите не показват слабо място в своите игри. Арсен Венгер се изказа уверено за трите заложени точки преди този мач.

Домакините се справят изключително добре, а това е невероятно с оглед липсващите играчи в състава - сред тях са имена като Лукаш Подолски, Санти Касорла, Тио Уолкът и Алекс Окслейд-Чембърлейн.

Рафаел Бенитес е изправен пред тежка задача, но и неговият отбор показва класа. Наполи победи в 5 мача в Серия А, като има и 1 равен в 6-те кръга до момента. Тима започна добре и в Шампионска лига след победата над финалиста Борусия Дортмунд

За гостите аут е само Кристиан Маджо, а Гонзало Игуаин ще се изправи срещу клуба, в който бе толкова желан през летния трансферен прозорец. Според информациите Венгер така и не се съгласил на цената от Реал Мадрид

Прогноза: Арсенал - Наполи 2:1

Коефициенти от bet365:

Арсенал - 2.10
Равен - 3.60
Наполи - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151