Шалке с класика над Стяуа (видео)


И. Ангелов

Шалке с класика над Стяуа (видео)

Шалке 04 прие Стяуа Букурещ в първи мач от Група Е на Шампионска лига, като днес домакините успяха да се разправят със своя опонент с 3 гола във второто полувреме и по този начин да заемат първата позиция в групата. Втори за момента след невероятно представяне в Лондон срещу Челси, е Базел.

До полувремето в Германия голове не видяхме. В 32-ата минута Стяуа бе близо до гол в един от малкото моменти, в който задържа топката. През останалото време Шалке натискаше своя опонент, но само Боатенг се приближи до гол.

Чак в 67-ата минута Стауа се срина след ужасяваща грешка в отбрана и това бе началото на края. Учида центрира в наказателното поле, а вратарят помисли, че топката ще бъде изчистена преди да достигне до него и я остави да влети в мрежата.

В 78-ата минута Кевин-Принс Боатенг вкара с едно докосване след добро подаване на Джулиан Дракслер. В 85-ата минута самият Дракслер вкара и подобно на миналия гол видяхме прекрасна отборна игра - в крайна сметка Фухс намери Дракслер за прехвърлящ  удар и 3:0.

1   Шалке 04




3т.
2   Базел




3т.
3   Челси




0т.
4   Стяуа




0т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
118