Сър Алекс: Още имаме шанс с Левандовски


И. Ангелов

Сър Алекс: Още имаме шанс с Левандовски

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън нагнети спекулациите около нападателя на Борусия Дортмунд Роберт Левандовски, след като легендата подложи под въпрос преминаването му в Байерн Мюнхен. Полякът вкара 4 гола на Реал Мадрид в сряда, но още преди това бе свързан с новия шампион на Германия.

"Не съм сигурен, че сега Левандовски ще бъде продаден на Байерн. Феновете на Дортмунд няма да са доволни и не мисля, че те искат да продават на основния си опонент. Мисля, че те ще го ползват до края на договора му, или ще го продадат на друго място."

"Ако не беше съдията, който свири Юнайтед срещу Мадрид, ние щяхме да сме срещу Борусия и щеше да трябва да впрегнем максимални усилия, защото това е добър отбор. Целта ни за догодина е да подобрим представянето в Европа, може би ще добавим играч или двама, но ще е интересно, ако финалът сега е само от германски отбори."

"Казвах ви още от началото, че Дортмунд ще се концентрира над Шампионска лига този сезон. Те имат страхотен рекорд срещу Байерн, така че каквото и да виждаме в класирането на Бундеслигата, финалът няма да е лек мач за Мюнхен."

  Сподели
105