Драма във Франция между Барса и ПСЖ (видео)


И. Ангелов

Драма във Франция между Барса и ПСЖ (видео)

Златан Ибрахимович и Лео Меси се разписаха за Пари Сен-Жермен и Барселона в първата среща между двата отбора от четвърт-финалната фаза на Шампионска лига, преди капитанът на каталунците Шави и Матуиди да добавят голове в самия край за равенството 2:2 днес в драматичен двубой.

През първото полувреме ПСЖ игра страхотно и с малко повече късмет можеше да стигне до голове. Още в една от първите ситуации Лавеци размина трима в наказателното поле и нацели гредата. Последваха положения пред Пасторе, Ибра и отново Лавеци, а Барса нямаше отговор освен да владее топката. Меси се прибираше до централната линия, за да играе с кълбото, докато не се стигна до 38-ата минута, когато Дани Алвеш подаде изключително към Меси в наказателното поле и топ-реализаторът не сбърка.

През втората част Барселона овладя инициативата и голът изглежда срина настроението на домакините. Както в първото полувреме обаче против събитията на терена падна гол. В 79-ата минута Златан Ибрахимович се разписа след добра игра на Тиаго Силва с глава, но шведът се намираше в положение на засада, която остана незабелязана. ПСЖ не успя да натисне своя опонент и в самия край на срещата Сиригу извърши нарушение в наказателното си поле и капитанът Шави вкара от дузпа.

Това обаче не бе всичко, след като в 95-ата минута Ибрахимович свали една центрирана топка за Матуиди, който стреля без подготовка, а Валдес не успя да реагира достатъчно добре и изглежда всичко между тези отбори ще се реши в Испания.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
136