Монпелие - Шалке 04: Двубой с много неизвестни


Н. Гавазов

Монпелие - Шалке 04: Двубой с много неизвестни

Монпелие - Шалке 04
Стадион: "Льо Мосон", Монпелие
Дата: 04.12.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Матеу Лаос (Испания)

Френският клуб Монпелие е главното разочарование във втора група на Шампионска лига. Първенецът на Франция в пет кръга успя да спечели само една точка - срещу Шалке 04 в Гилзенкирхен. Нито до този мач, нито след това Монпелие не успя да наложи своя футбол над съперниците си. Това, което се случва с миналогодишните триумфатори в Лига 1 беше предсказано и отпадането на французите от евротурнирите не е сензация.

Шалке 04 е без загуба в турнира, а интересното е, че двете равенства на „миньорите" са у дома - срещу Арсенал и както беше посочено по-горе срещу Монпелие. Успехите в Лондон и Атина дойдоха след тактически правилно изиграни мачове, а 11-те точки оставят гелзенкирхенци на първо място в групата.

В националните шампионати нещата на двата тима се развиват противоположно напоследък, въпреки различните места в класирането. Губейки от Арсенал, французите победиха Бордо и Ница в Лига 1 и отстъпиха само на Лион, но с минимален резултат и добра игра. „Миньорите" спечелиха само един мач в последните си двубоя и от второ място се свлякоха на четвърта позиция в Бундеслигата.

В Монпелие се завръща Камара, който отслужи дисквалификацията си. Хилтън излекува контузията си и също е включен в групата за мача. С различни травми обаче се борят Жоурдрен, Мезаку, Марво, Аит-Фана и Бокали.

Не е ясно на какъв състав ще заложи Хуб Стивънс. Наставникът може да избере един силен състав, т.е. същият тим, който завърши наравно с Борусия М'гладбах през уикенда, а може да предостави поле за изява и на някои от резервите, включително и на Метцелдер, Барнета, Обаси и някои по-млади футболисти.

Интригата в мача на пръв поглед е убита - Монпелие е последен без шансове да подобри класирането си, докато Шалке 04 е първи с 11 точки в актива си. Но нещата не стоят точно така, защото домакините вероятно ще искат да завършат подобаващо участието си в турнира на най-добрите, докато немците влошиха формата си, а и не е ясно с какъв състав ще излязат. Всичко това прави срещата много трудна за прогнозиране и в нея може да се получи всякакъв резултат - какво по-хубаво за любителите на изненадите и силните усещания?

Прогноза за: Монпелие - Шалке 04 1:1

Последни 5 изиграни срещи:
Монпелие:
17 ноември Валансиен - Монпелие 1:1 (Лига 1)
21 ноември Арсенал - Монпелие 2:0 (Шампионска лига)
25 ноември Монпелие - Бордо 1:0 (Лига 1)
28 ноември Монпелие - Ница 3:2 (Купа на Лигата)
01 декември Олимпик Лион - Монпелие 1:0 (Лига 1)

Шалке 04:
17 ноември Байер Леверкузен - Шалке 04 2:0 (Бундеслига)
21 ноември Шалке 04 - Олимпиакос 1:0 (Шампионска лига)
24 ноември Шалке 04 - Айнтрахт 1:1 (Бундеслига)
27 ноември Хамбургер - Шалке 04 3:1 (Бундеслига)
01 декември Шалке 04 - Борусия М'гладбах 1:1 (Бундеслига)

Досегашни срещи:
Монпелие - Шалке 04
1 среща
0 победи за Монпелие
1 равенство
0 победи за Шалке 04

Голова Разлика: 2:2

Коефициенти от bet365:
Монпелие - 3.75
Равен - 3.50
Шалке 04 - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Монпелие - 3.50
Равен - 3.35
Шалке 04 - 2.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
107