ПСЖ и Порто няма да се победят


Н. Гавазов

ПСЖ и Порто няма да се победят

ПСЖ - Порто
Стадион: "Парк де Пренс", Париж
Дата: 04.12.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Крейг Томсън (Шотландия)

Пари Сен Жермен и Порто ще се изправят един срещу друг в последен мач от груповата фаза на Шампионската лига. Двата най-силни и най-богати отбора от квартета предсрочно обезпечиха класирането си за следващия етап на състезанието и сега остава само да решат въпроса с първото място. На първо четене „драконите" след продажбата на Хълк би трябвало да изпитват проблеми в атака, но в една от най-западните точки на Европа отдавна са свикнали да се разделят с водещите си футболисти.

Преди утрешният мач положението е следното: португалците са първи и имат в актива си точка в повече от французите. Всеки един резултат освен загубата ще класира гостите за плейофите като първи отбор в групата.

На този етап решаващ се оказва двубоят между двата отбора в Португалия. В началото на октомври „драконите" се добраха до успеха благодарение на точният удар на Джеймс Родригес. Впрочем, именно иберийците нанесоха първото поражение на ПСЖ през текущия сезон. Иначе парижките милиардери имаха една неприятна седмица. Най-напред беше разочарованието в Купата на Франция, където Сент Етиен спечели чрез дузпи, а след това в Лига 1 ПСЖ загуби с 1:2 от Ница и по такъв начин столичани изостават от Олимпик Лион на цели пет точки. Все още столът на Анчелоти не се клати, но нещата отиват точно натам.

Порто също не се размина със загуба. Това се случи срещу Спортинг Брага в рамките на Купата на Португалия. В първенството обаче „драконите" делят първото място с Бенфика, водейки на третия Спортинг Брага с девет точки.

За парижани не се намират в добро състояние Бодмер, Мота и Гамейро. Верати също имаше проблеми и не игра през уикенда, но тази вечер стана ясно, че е включен в групата за мача.

От португалската делегация отсъстват контузения Майкон и Емидиу, който тренира по индивидуална програма. За Париж обаче замина оздравелият Джексон Мартинес.

Очертава се много любопитен и интересен мач. Порто загуби през уикенда, но това беше едва вторият път, когато „драконите" не успяват да победят в последните си 12 мача. Представянето на португалците контрастира ярко с това на техния съперник, който не се намира в добра форма. Очакванията са домакините да контролират повече топката, докато гостите ще се бранят много организирано и ще контраатакуват опасно. Напълно е възможно иберийците да се приберат с точката, която ще ги остави на първото място в групата.

Прогноза за: ПСЖ - Порто 1:1

Последни 5 изиграни срещи:
ПСЖ:
17 ноември ПСЖ - Рен 1:2 (Лига 1)
21 ноември Динамо Киев - ПСЖ 0:2 (Шампионска лига)
24 ноември ПСЖ - Троа 4:0 (Лига 1)
27 ноември Сент Етиен - ПСЖ 0:0 - 5:4 сл. дузпи (Купа на Лигата)
01 декември Ница - ПСЖ 2:1 (Лига 1)

Порто:
11 ноември Порто - Академика Коимбра 2:1 (Суперлига)
17 ноември Насионал - Порто 0:3 (Купа на Португалия)
21 ноември Порто - Динамо Загреб 3:0 (Шампионска лига)
25 ноември Брага - Порто 0:2 (Суперлига)
30 ноември Брага - Порто 2:1 (Купа на Португалия)

Досегашни срещи:
ПСЖ - Порто
3 срещи
1 победа за ПСЖ
1 равенство
1 победа за Порто
Голова Разлика: 2:1 за ПСЖ

Коефициенти от bet365:
ПСЖ - 2.10
Равен - 3.40
Порто - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
ПСЖ - 2.05
Равен - 3.30
Порто - 3.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
100