Реал Мадрид и Манчестър Сити няма да се победят


А. Йорданов

Реал Мадрид и Манчестър Сити няма да се победят

Реал Мадрид - Манчестър Сити
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 18.09.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Дамир Скомина (Словения)

Реал Мадрид и Манчестър Сити се изправят един срещу друг в среща от груповата фаза на Шампионската лига. Двубоят се очаква да бъде гвоздеят на програмата за вторник вечер и със сигурност ще паднат доста голове. Двата отбора не се намират в най - доброто си състояние, но определено мача не е за изпускане - един срещу са шампионите на Англия и Испания.

Интересно е също така, че преди няколко дни наставникът на Реал Жозе Моуриньо нападна Сити. Той заяви, че с пари история не се купува. Днес Роберто Манчини му отговори, че след 10 години отборът от „Етихад" ще бъде на нивото на испанският гранд.

„Гражданите" се намират на 4 - ата позиция във временното класиране в Англия. Момчетата на Роберто Манчини започнаха с трудно 3:2 над Саутхемптън сезона, след това завършиха на равно с Ливърпул (2:2), победиха категорично с 3:1 Куинс Парк Рейнджърс и преди два дни се изложиха срещу Стоук Сити (1:1).

Ако стартът на небесносините е лош, то какво да кажем за „Белият балет". „Кралският клуб" има едва 4 точки от четири изиграни мача от началото на сезона, което е най - лошият старт на Жозе Моуриньо в цялата му кариера. Шампионите стартираха кампания с домакинско равенство срещу Валенсия (1:1), след това претърпяха поражение срещу Хетафе (0:1), биха с 3:0 Гранада и допуснаха поражение от Севиля като гост (0:1). Още по - лошото е, че според колегите от Испания, в отбора футболистите са разделени на групички, но всички са срещу Моу. Заговори се, че дори Кристиано Роналдо ще напусне тима. Всичко това взето заедно няма как да не се отрази на представянето на тима от Мадрид.

Добрата новина за Роберто Манчини е, че Серхио Агуеро ще пътува до столицата на Испания. Аржентинецът получи неприятна контузия на 23 август и прогнозите бяха, че ще бъде извън терените за около месец. Той обаче явно се е възстановил по - рано от очакваното и със сигурност ще попадне в групата за мача. Ако не започне като титуляр, Манчини ще заложи на Един Джеко или Карлос Тевес в предни позиции. Нищо чудно, италианският специалист да пусне и двамата нападатели като титуляри.

Тимът от „Бернабеу" няма проблеми с контузени играчи. Лошото за всички, които милеят за този отбор е, че няма колектив. За 360 минути в Примера, футболистите са вкарали едва четири попадения, което не говори никак добре за атакуващият стил на тима. Карим Бензема няма гол от почти 900 минути игра. Освен това почти всички попадения, които допусна Икер Касияс бяха от статични положения.

Любопитно е, че в игра за Сити се очаква като титуляр да започне Майкон, който през летния трансферен прозорец бе много близко до това да премине в Реал, но вместо това се озова в тима на Роберто Манчини.

Относно това как ще завърши този мач, аз прогнозирам, че Реал няма да загуби срещата, но и гостите няма да претърпят поражение. Очакванията са ми, че двата тима ще започнат кампанията си в Шампионска лига с по една спечелена точка.

Прогноза: Реал Мадрид - Манчестър Сити 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

23 август Барселона - Реал Мадрид 3:2 (Суперкупа на Испания)
26 август Хетафе - Реал Мадрид 2:1 (Примера)
29 август Реал Мадрид - Барселона 2:1 (Суперкупа на Испания)
02 септември Реал Мадрид - Гранада 3:0 (Примера)
15 септември Севиля - Реал Мадрид 1:0 (Примера)

Манчестър Сити:

12 август Челси - Манчестър Сити 2:3 (Къмюнити Шийлдс)
19 август Манчестър Сити - Саутхемптън 3:2 (Висша лига)
26 август Ливърпул - Манчестър Сити 2:2 (Висша лига)
01 септември Манчестър Сити - КПР 3:1 (Висша лига)
15 септември Стоук Сити - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Манчестър Сити

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.66
Равен - 3.75
Манчестър Сити - 5.00

Коефициенти от Offsidebet:
Реал Мадрид - 1.70
Равен - 3.60
Манчестър Сити - 4.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187