Хут: Байерн ще победи Челси с 3:1


Н. Гавазов

Хут: Байерн ще победи Челси с 3:1

Немският защитник на Стоук Сити, който започна кариерата си на „Стамфорд Бридж", заяви че по време на финала от Шампионската лига ще подкрепя Байерн Мюнхен. Както е известно, в събота, 19 май в Мюнхен един срещу друг ще излязат Челси и вицешампионите на Германия, които трябва да определят победителя в най-престижния европейски клубен турнир.

„Моето сърце принадлежи на Германия. Аз ще подкрепям Байерн Мюнхен. Те са длъжни да победят. Мисля, че ще надделеят с 3:1", заяви Робърт Хут.

„Мачът между Челси и Барселона показа, че Висшата лига на Англия и Шампионска лига са два различни турнира. Челси се намираше под страхотен натиск, толкова голя, че аз дори не мога да си го представя, как се класираха за финал", продължава защитникът на „грънчарите".

„Но ми се струва, че Байерн е по-силен от Челси като отбор. Мачът срещу Реал потвърди това. Те създадоха много положения в Мадрид, а това никой не го предполагаше. Ще се получи интересен мач в събота. Играчите на Челси са много агресивни и физически силни. Особено Дрогба. Наистина ми е интересно да видя, как бранителите на Байерн ще се справят с него. Надявам се, че ще успеят", завършва Хут.

 

  Сподели
85