Олимпик е изправен пред една дълга, мюнхенска нощ


Н. Гавазов

Олимпик е изправен пред една дълга, мюнхенска нощ

Байерн Мюнхен - Олимпик Марсилия
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 03.04.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Свен Моен (Норвегия)

Байерн Мюнехн посреща Олимпик Марсилия в среща-реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига. Двубоят на „Стад Велодром" премина изцяло под диктовката на гостите, а полученият резултат в него дава не само голямо предимство на немския гранд, но също така показва ясно разликата в класите на двата тима, която към момента е в полза на баварците. На френска земя мюнхенци не дадоха никакъв шанс на своя противник, а попаденията на Гомес малко преди почивката и на Робен в 69-та минута осигуриха комфортна победа с 2:0 на хората на Юп Хайнкес и по всичко изглежда, че интригата ще бъде последното нещо, което ще присъства в утрешната среща на „Алианц Арена".

В първенството на Бундеслигата Байерн Мюнхен записа трудна победа при гостуването си на коравия Нюрнберг, а любопитното в този двубой е, че единственото попадение падна отново в 69-та минута, а негов реализатор се оказа.... Робен. Дали да не заложим на това, че срещу Олимпик холандецът отново ще вкара между 60-та и 70-та минута? В класирането на вътрешния шампионат баварците започнаха да стопяват разликата от Борусия и в момента тя е само три точки, което върна Байерн в борбата за титлата и по всичко изглежда, че спорът за „Сребърната салатиера" ще се води до последно.

Марсилия се намира на противоположния край в представянето си. Хората на Дешан са без победа в девет мача, губейки осем от тях, а на всичкото отгоре марсилци успяха да запазят суха вратата си само в една от последните си 16 срещи. Дали французите не трябва да си припомнят победата на немците над Базел със 7:0? В класирането на Лига 1 Олимпик е далече от зоната, осигуряваща участие в Шампионската лига догодина, но все още тимът има някакви хипотетични шансове да пробие в Лига Европа - Марсилия е девети, на 10 точки от петия Тулуза.

За домакините отпаднаха контузените Брено, Ван Буйтен и наказаният Швайнщайгер. Почти е изключено Юп Хайнкес да предприеме някакви промени в състава, който спечели на „Велодром". Това означава, че Алаба ще започне на левия фланг. Ако в първия мач имаше съмнения, дали Швайнщайгер ще намери място в стартовия състав, сега те отпаднаха, така че в опорната зона ще видим Густаво и Кроос. Рибери е сред тези, които си отпочинаха през уикенда и французинът би трябвало да се завърне сред титулярите. Боатенг, Мюлер, Кроос и Густаво трябва да бъдат много внимателни, защото вече имат по един жълт картон/

Сюлейман Диавара получи контузия по време на последната среща на отбора му срещу Ница и няма да играе срещу Байерн. За мача на „Алианц Арена" отпадна и Алу Диара, който натрупа картони. Добрата новина е завръщането на Стив Манданда, който ще започне като титуляр. Двойката централни защитници ще бъде изградена от Фани и Н'Колу. Реми ще води атаката, подкрепян отзад от Валбуена.

Байерн спечели последните си девет домакински мача и е малко вероятно баварците да не постигнат успех във вторник вечер. Още повече, че мюнхенци, които се борят за трофей в три турнира са в отлично настроение и с висок морал, докато това не се отнася за французите, които са изправени пред една дълга нощ на немска земя.

Последни 5 изиграни срещи:

Байерн Мюнхен

17 март Херта - Байерн 0:6 (Бундеслига)
21 март Борусия М - Байерн 0:0, 2:4 след дузпи (Купа на Германия)
24 март Байерн - Хановер 96 2:1 (Бундеслига)
28 март Олимпик - Байерн 0:2 (Шампионска лига)
31 март Нюрнберг - Байерн 0:1 (Бундеслига)

Олимпик Марсилия:

13 март Интер - Олимпик Марсилия 2:1 (Шампионска лига)
17 март Олимпик Марсилия - Дижон 1:2 (Лига 1)
20 март Кивели - Олимпик Марсилия 3:2 сл. прод. (Купа на Франция)
24 март Ница - Олимпик Марсилия 1:1 (Лига 1)
28 март Олимпик - Байерн 0:2 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Олимпик Марсилия - Байерн Мюнхен

1 среща
1 победи за Байерн Мюнхен
Голова Разлика: 2:0 за Байерн Мюнхен


Коефициенти от bet365:
Байерн - 1.25
Равен - 6.00
Олимпик - 12.00

Коефициенти от Offsidebet:
Байерн - 1.26
Равен - 5.00
Олимпик - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
192