Сити победи Байерн, но последва Юнайтед в Лига Европа (видео)


И. Ангелов

Сити победи Байерн, но последва Юнайтед в Лига Европа (видео)

Два от грандовете в Англия ще играят в Лига Европа от новата година в лицето на отборите на град Манчестър. Днес Манчестър Сити победи Байерн Мюнхен с 2:0, но победата на Наполи на гости на Виляреал с 2:0 в Група А изпрати Сити извън първите два тима, които продължават напред в състезанието. Сити обаче има повече поводи за гордост от градския съперник.

Тима игра добре срещу Байерн и още в 37-ата минута Давид Силва откри след пас на Джеко. Голът му бе зрелищен и не остави шансове на вратаря Бут, който получи шанс да се изяви за тима си тази вечер. От този момент играта на Сити започна да расте след слабия старт. Втората част бе също в техен контрол. В 52-ата минута Яя Туре вкара ново попадение - отново Джеко асистира, но атаката на Сити бе много красива.

За съжаление на феновете на Ман Сити Наполи успя да бие Виляреал у дома. Гокхан Инлер и Марек Хамшик разочароваха домакините, като изпратиха "гражданите" в Лига Европа. Наполи и Байерн продължават напред, а Виляреал напуска състезанието на последно място в групата на смъртта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
102