Интер и ЦСКА Москва няма да се победят


Н. Гавазов

Интер и ЦСКА Москва няма да се победят

Интер - ЦСКА Москва
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 07.12.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Давид Фернандес Борбалан (Испания)


Интер приема ЦСКА Москва в последен мач от груповата фаза на Шампионската лига. Двубоят е без значение за „нерадзурите", които вече си осигуриха първото място в групата и вече са в очакване на жребия за плейофите на турнира. Докато нещата в Европа се развиват благоприятно за гранда от Милано, във вътрешното първенство отборът на Раниери преживява труден период. През уикенда Интер загуби домакинството си на Удинезе и в момента се намира на 15-то място в Серия А с 14 точки от 12 мача. Наставникът на тима миналата седмица заяви, че целта пред тима си остава спечелването на Скудето, но след злополучния мач с фриулци призна, че през този сезон това няма как да стане.

ЦСКА Москва в предишния кръг на Шампионската лига загуби от Лил в руската столица и по такъв начин изпусна възможността да увеличи шансовете си за класиране напред в турнира. „Армейците" в момента имат пет точки в своя актив и за да продължат в елиминационната фаза на Шампионската лига, ще трябва да победят Интер и да се надяват в другия мач от групата Лил и Трабзонспор да не се победят. Във Висшата лига на Русия ЦСКА Москва записа втора поредна загуба, но въпреки това е втори в класирането с 59 точки - с шест по-малко от лидера Зенит и на една пред Динамо Москва.


Раниери е без Лусио, който е с контузия на бедрото, както и без Снайдер, заради мускулния проблем на холандеца. Майкон се завърна към тренировки, но не е сигурно дали ще започне мача. Вероятно атаката ще се води от Сарате и свързвания с трансфер в ПСЖ Милито.

Слуцки няма да може да разчита на Хонда, Акинфеев, Гонзалес и Нецид. Игнашевич получи контузия в мача срещу Лил, но вчера се включи в тренировките на отбора и по всичко изглежда, че ще вземе участие в мача. Вероятно руснаците ще излязат със схема 4-4-2, като Думбиа и Лав ще водят атаката.

Италианците вече се класираха за плейофите и не е ясно с каква мотивация ще излязат за мача. Снощи обаче Раниери подчерта, че една победа ще донесе допълни средства в клубната каса, както и за повишаване на коефициента на отбора. Ако наставникът на „нерадзурите" действително мисли по този начин и по-важното - е успял да убеди футболистите си да споделят неговите мисли, аз не виждам причина, поради която Интер да не може да победи ЦСКА Москва. В противен случай, в този мач спокойно бихме потърсили знак за равенство, като елемент на изненада в нашите залози.

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

02 ноември Интер - Лил 2:1 (Шампионска лига)
19 ноември Интер - Каляри 2:1 (Серия А)
22 ноември Трабзонспор - Интер 1:1 (Шампионска лига)
27 ноември Сиена - Интер 0:1 (Серия А)
03 декември Интер - Удинезе 0:1 (Серия А)

ЦСКА Москва:

02 ноември Трабзонспор - ЦСКА Москва 0:0 (Шампионска лига)
06 ноември Локомотив Москва - ЦСКА Москва 1:1 (Висша лига)
18 ноември ЦСКА Москва - Рубин 1:2 (Висша лига)
22 ноември ЦСКА Москва - Лил 0:2 (Шампионска лига)
27 ноември Анжи Махачкала - ЦСКА Москва 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Интер - ЦСКА Москва

5 срещи
5 победи за Интер
0 равенства
0 победи за ЦСКА Москва
Голова Разлика: 11:5 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 2.62
Равен - 3.25
ЦСКА Москва - 2.75

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 2.55
Равен - 3.20
ЦСКА Москва - 2.65

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174