Лил ще запише първи домакински успех в ШЛ


Н. Гавазов

Лил ще запише първи домакински успех в ШЛ

Лил - Трабзонспор
Стадион: "Метропол", Лил
Дата: 07.12.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Педро Проенса (Португалия)

Лил в предишния кръг на Шампионската лига огорчи всички привърженици на руския ЦСКА Москва, побеждавайки „армейците" с 2:0 в столицата на Русия. Този успех на „булдозите" всъщност промени местата на отборите в таблицата за класиране, но най-важното което се получи е, че френският шампион подобри положението си и в последната среща от турнира, ако Лил победи Трабзонспор, то хората на Руди Гарсия ще се класират за елиминационната фаза на Шампионската лига. В Първенството на Лига 1 след трите поредни равенства „булдозите" победиха при гостуването си Аячо с 3:2 и вече се намират на пет точки от лидера Монпелие.

Трабзонспор се представя наистина достойно в тазгодишното издание на най-престижния европейски клубен турнир. Турците имат само една загуба, а в миналия кръг не позволиха на Интер да си отмъсти за загубата на „нерадзурите" в Милано през септември. Така отборът от черноморския град събра шест точки от пет мача и има реални шансове да продължи по-нататък в състезанието - само при положение, че не загуби от Лил, но също така Интер ще трябва да победи ЦСКА Москва. В първенството на Турция Трабзонспор е трети мач без победа, а в последния кръг завърши 2:2 с аутсайдера Сиваспор, което след 13 изиграни мача в Супер лигата осигурява на тима воден от Гюнеш петото място в класирането.

За домакините отпадат Пдрети и Тулио, които са с контузии, а добрата новина е завръщането на Идриса, но едва ли ганаецът ще започне като титуляр, особено при конкуренцията от страна на Балмон, Мавуда и Коул. Схема на игра 4-3-3 с Пайе, Соу и Азар начело на атаката.

Шенол Гюнеш ще бъде без Витек, който е с разкъсано сухожилие на коляното. Кора и Киврак се възстановиха от контузиите си, но сблъсъкът с шампиона на Франция дойде твърде рано, за да бъдат включени двамата в групата за мача. Схема на игра 4-2-3-1, като атаката ще се води от голмайстора Йълмаз.

Двубоят е от изключително голямо значение за двата тима, което предполага, че водени от стремежа си да се присъединят към Интер, Лил и Трабзон би трябвало да направят един вълнуващ мач. Французите все още са без победа на своя земя и е крайно време да зарадват феновете си, още повече, че радостта ще бъде двойна. И в двата отбора има добри изпълнителни, но по-класните са в тима на домакините, а и публиката със сигурност ще създаде атмосфера, с която ще помага на своите. Именно за това предполагам, че Лил ще победи Трабзонспор.Последни 5 изиграни срещи:

Лил:

05 ноември Лил - Евиан 1:1 (Лига 1)
18 ноември Тулуза - Лил 0:0 (Лига 1)
22 ноември ЦСКА Москва - Лил 0:2 (Шампионска лига)
26 ноември Лил - Брест 2:0 (Лига 1)
03 декември Аячо - Лил 2:3 (Лига 1)

Трабзонспор:

06 ноември Трабзонспор - Кайзериспор 2:1 (Суперлига)
18 ноември Мерсин Идман Юрду - Трабзонспор 1:1 (Суперлига)
22 ноември Трабзонспор - Интер 1:1 (Шампионска лига)
27 ноември Трабзонспор - Бешикташ 0:1 (Суперлига)
02 декември Сивасспор - Трабзонспор 2:2 (Суперлига)


Досегашни срещи:

Лил - Трабзонспор

1 среща
0 победи за Лил
1 равенства
0 победи за Трабзонспор
Голова Разлика: 1:1

Коефициенти от bet365:
Лил - 1.44
Равен - 4.20
Трабзонспор - 8.00

Коефициенти от Offsidebet:
Лил - 1.45
Равен - 4.00
Трабзонспор - 7.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
102