Сити ще свърши своята работа и ще чака помощ от Виляреал


Т. Михайлов

Сити ще свърши своята работа и ще чака помощ от Виляреал

Манчестър Сити - Байерн Мюнхен
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 07.12.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Стефан Ланоа (Франция)


Манчестър Сити посреща Байерн Мюнхен в интересен последен двубой от програмата на Група А в Шампионската лига. В т.нар. Група на смъртта „гражданите“ са едва трети и по всяка вероятност ще отпаднат от турнира на богатите, въпреки че разполагат със страхотен състав, който върви към титлата в Англия.

Загубата в Неапол усложни изключително много ситуацията за тима на Роберто Манчини. Равенство щеше да бъде изключително приемлив резултат на Кавани и компания бяха на друго мнение и поставиха на колене един от фаворитите в турнира. Явно опитът в Шампионската лига играе ключова роля и „небесносините“ не могат да покажат характерната за тях игра. Иначе в Англия всичко върви по мед и масло за Сити и тимът е лидер с 5 точки пред шампиона Юнайтед като още няма загуба.

Байерн Мюнхен нямаше никакви проблеми в тежката компания, която му отреди жребият и кръг преди края е сигурен победител в групата и може да си позволи да се разходи до Манчестър. Баварците, на чиито стадион е финалът през май бяха безкомпромисни в първия мач със Сити, побеждавайки с 2:0, но пропускайки много по-крупна победа. Не всичко в тима на Юп Хайнкес обаче е розово. В последните няколко кръга в Бундеслигата Байерн допусна грешки и позволи на двете Борусии да го задминат. След успех над Вердер в събота Байерн си върна върха, но борбата е открита.

Роберто Манчини може да разчита на всичките си футболисти за двубоя. Самир Насри вероятно ще отстъпи мястото си, за да може атаката да се води от Един Джеко. На левия бек вероятно предимство ще бъде дадено на Гаел Клиши.

Ариен Робен и Тони Крос са с настинки и ще пропуснат срещата в Англия. Томас Мюлер е под въпрос също поради вирус. Бастиян Швайнщайгер е контузен. Филип Лам сигурно ще получи почивка. Юп Хайнкес заяви, че атаката ще се води от Ивица Олич.

Със сигурност Манчестър Сити ще търси по-упорито победата, но Байерн не е отбор, който да бъде отписван с лека ръка, дори в такъв мач без значение. За баварците, които по традиция играят добре в Манчестър ще е въпрос на престиж да изхвърлят един от претендентите за трофея толкова рано. Въпреки всичко домакините ще измъкнат успеха и ще се надяват на помощ от Виляреал.

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:

19 ноември Манчестър Сити - Нюкасъл 3:1 (Висша лига)
22 ноември Наполи - Манчестър Сити 2:1 (Шампионска лига)
27 ноември Ливърпул - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)
29 ноември Арсенал - Манчестър Сити 0:1 (Карлинг Къп)
03 декември Манчестър Сити - Норич 5:1 (Висша лига)

Байерн Мюнхен:

06 ноември Аугсбург - Байерн Мюнхен 1:2 (Бундеслига)
19 ноември Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд 0:1 (Бундеслига)
22 ноември Байерн Мюнхен - Виляреал 3:1 (Шампионска лига)
27 ноември Майнц 05 - Байерн Мюнхен 3:2 (Бундеслига)
03 декември Байерн Мюнхен - Вердер Бремен 4:1 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Байерн Мюнхен

1 среща
0 победи за Манчестър Сити
0 равенства
1 победа за Байерн Мюнхен
Голова Разлика: 2:0 за Байерн Мюнхен


Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.57
Равен - 4.20
Байерн Мюнхен - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Сити - 1.60
Равен - 3.75
Байерн Мюнхен - 5.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
237