Ще успее ли Сити да победи Наполи и да си осигури участие напред


П. Пенков

Ще успее ли Сити да победи Наполи и да си осигури участие напред

Наполи - Манчестър Сити
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 22.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Дамир Скомина (Словения)


Във вторник от 21:45 Наполи посреща Манчестър Сити в пореден двубой от групавата фаза на Шампионска лига. И двата отбора целят да се изкачат по-напред в класирането в група А, което временното се оглавява от лидера Байерн Мюнхен. Баварците притежават актив от 10 точки, като под тях са съответно гражданите със седем и Наполи с 5 точки. Съставът на Валтер Мазари е непобеден в последните си 10 домакински мача от Шампионска лига, като това представлява период от около 17 години, включително победата над Виляреал и равенството с Байерн Мюнхен през настоящата надпревара. Това е второто домакинство на Наполи на отбор от Англия, като първото беше срещу Ливърпул, когато двата отбора завършиха при нулево равенство. Относно временното подреждане в италианската Серия А, то там състава заема седмицата позиция с актив от 15 точки, но и с мач по-малко от първите шест отбора в класирането. През уикенда Наполи инкасира нова точка, след като у дома завърши 0:0 срещу Лацио.

Треньорът на Наполи Валтер Мазари вероятно ще направи съвсем леки промени в състава, като вероятно ще заложи на повечето играчите, които спечелиха точката у дома през уикенда. Валтер Гаргано е готов да замени Блерим Дземаили в полузащитната линия на тима. Горан Пандев може би ще остане на резервната скамейка, въпреки че се представи добре срещу Лацио.

Манчестър Сити все още търси първата си победа на Апенински полуостров, след като не успя да стори това от четири опита. Миналият сезон Сити гостува на Ювентус в двубой от груповата фаза на Лига Европо, но срещата завърши при равенство 1:1. Гражданите, водени от мениджъра Роберто Манчини, продължават да бъдат временни лидери в английската Висша лига, притежавайки 5 точки в повече от градския съперник Манчестър Юнайтед, който заема второто място. Червените дяволи победиха като гости Суонзи Сити с 1:0, но това не им помогна да съкратят разликата с лидерите, тъй като Сити постигна домакински успех над Нюкасъл с 3:1.

В този мач Давид Силва не започна като титуляр, като се очаква във вторник той да замести Марио Балотели от стартовите 11. В допълнение, Серхио Агуеро вероятно ще отстъпи позицията си на Един Джеко, докато Александър Коларов ще оперира на левия фланг.

Прогноза: Наполи - Манчестър Сити 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Наполи:

23 октомври Каляри - Наполи 0:0 (Серия А)
26 октомври Наполи - Удинезе 2:0 (Серия А)
29 октомври Катаня - Наполи 2:1 (Серия А)
02 ноември Байерн Мюнхен - Наполи 3:2 (Шампионска лига)
19 ноември Наполи - Лацио 0:0 (Серия А)

Манчестър Сити:

26 октомври Уулвърхемптън - Манчестър Сити 2:5 (Карлинг Къп)
29 октомври Манчестър Сити - Уулвърхемптън 3:1 (Висша лига)
02 ноември Виляреал - Манчестър Сити 0:3 (Шампионска лига)
05 ноември КПР - Манчестър Сити 2:3 (Висша лига)
19 ноември Манчестър Сити - Нюкасъл 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Наполи - Манчестър Сити

1 среща
0 победи за Наполи
1 равенство
0 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 1:1


Коефициенти от bet365:
Наполи - 4.00
Равен - 3.30
Манчестър Сити - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 3.75
Равен - 3.30
Манчестър Сити - 1.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148