Трабзон ще отстъпи минимално на ЦСКА


Т. Михайлов

Трабзон ще отстъпи минимално на ЦСКА

Трабзонспор - ЦСКА Москва
Стадион: "Хюсеин Авни Акер", Трабзон
Дата: 02.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Алберто Ундиано Майенко (Испания)


Турският представител в Шампионската лига Трабзонспор посреща ЦСКА Москва в среща от 4-ия кръг в Група В на най-престижния турнир на Стария континент. Преди 2 седмици „армейците“ разбиха с 3:0 опонента си и интригата около това кои два тима ще продължат се завърза много.

След победата си над Интер на „Джузепе Меаца“ Трабзон записа равенство с Лил и с 4 точки заема трето място в класирането. Предстоят две домакинства, в които турците могат да спечелят важни точки и да мислят за класиране в следващата фаза. След 9 кръга в Сюперлиг Трабзонспор е 5-ти с 16 точки. Лидерът Фенербахче има 5 преднина, а вторият Галатасарай само 1. С гол на Алтънтоп в 90-ата минута възпитаниците на Шенол Гюнеш победиха минимално Газиантеп в последния кръг.

ЦСКА засега държи втората позиция в групата след лидера Интер и това се дължи най-вече на победата на „армейците“ с 3:0 над Трабзон, което им донесе 3 от 4-те точки. Хиксът с Лил във Франция може да изиграе ключова роля за класиране в следващата фаза, особено ако ЦСКА съумее да победи на „Хюсеин Авни Акер“. Гостуването на Интер изглежда е най-тежкият мач за руснаците, особено като се им предвид, че „нерадзурите“ вече ги победиха. Във Висшата лига ЦСКА е втори на 2 точки от лидера Зенит само кръг преди края. В неделя тимът на Леонид Слутски играе с Локомотив и трябва да се надява Зенит да сбърка срещу Кубан.

Водещият голмайстор на Трабзон Бурак Йълмаз ще се завърне на терена, след като пропусна гостуването на Газиантеп поради настинка. Тайфун Кора и Онур Киврак все още не са играли през този сезон, но в петък бяха на пейката. Роберт Витек и Барис Атас остават в лазарета за още дълго време.

Георги Шеников направи първия си мач за ЦСКА от юни месец в победата с 4:0 над Спартак Налчик, но не издържа 90 минути на терена. Игор Акинфеев, Кейсуке Хонда, Томаш Нецид и Марк Гонсалес са аут поради различни травми.

ЦСКА има добри спомени от гостуването си в Турция преди 2 сезона, когато победи с 2:1 Бешикташ. Мачът едва ли ще е лесен за „армейците“, но това 3:0, с което победиха съперника си преди 2 седмици показва, че са по-класният от двата отбора.

Последни 5 изиграни срещи:

Трабзонспор:

14 октомври Трабзонспор - Анкарагюджю 3:2 (Суперлига)
18 октомври ЦСКА Москва - Трабзонспор 3:0 (Шампионска лига)
22 октомври Бурсаспор - Трабзонспор 1:1(Суперлига)
26 октомври Трабзонспор - Анталияспор 2:2 (Суперлига)
29 октомври Газиантепспор - Трабзонспор 0:1 (Суперлига)

ЦСКА Москва:

02 октомври Кубан Краснодар - ЦСКА Москва 0:0 (Висша лига)
15 октомври ЦСКА Москва - Терек 2:2 (Висша лига)
18 октомври ЦСКА Москва - Трабзонспор 3:0 (Шампионска лига)
23 октомври Анжи Махачкала - ЦСКА Москва 3:5 (Висша лига)
28 октомври ЦСКА Москва - Спартак Налчик 4:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Трабзонспор - ЦСКА Москва

1 среща
0 победи за Трабзонспор
0 равенства
1 победа за ЦСКА Москва
Голова Разлика: 3:0 за ЦСКА Москва


Коефициенти от bet365:
Трабзонспор - 2.70
Равен - 3.20
ЦСКА Москва - 2.70

Коефициенти от Offsidebet:
Трабзонспор - 2.60
Равен - 3.20
ЦСКА Москва - 2.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183