Челси няма да срещне трудности срещу Генк


П. Пенков

Челси няма да срещне трудности срещу Генк

Челси - Генк
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 19.10.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Алексей Николаев (Русия)


В сряда от 21:45 часа Генк гостува на Челси в двубой от груповата фаза на Шампионската лига. Белгийците желаят да прекъснат негативната си серия, след като записаха поражения в последните си три мача, докато лондончани ще се борят да задържат първата позиция в група Е. Съставът на Андре Вилаш-Боаш натрупа актив от 4 точки, след като победи с 2:0 Байер Леверкузен в първия кръг, а две седмици по-късно си тръгна с точка след гостуването си на Валенсия, завършило наравно 1:1. Представянето на сините в английската Висша лига също е на ниво, като тима заема третата позиция във временното подреждане зад лидерите Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. През уикенда Челси регистира шестата си победа през новия сезон, след като надигра Евертън с 3:1 у дома на "Стамфорд Бридж".

Рамиреш със сигурност пропуска срещата с Генк, след като получи травма в двубоя с карамелите, като се очаква да бъде заменен от Раул Мейрелеш. Фернандо Торес също се очаква да излезе като титуляр в сряда. Лондончани не страдат от други новоконтузени играчи, като Майкъл Есиен си остава дългосрочно отсъстващ.

Генк до момента има само една спечелена точка след двата изиграни мача в група Е, като тя беше спечелена от белгийците при нулевото равенство у дома срещу Валенсия. След този двубой Генк претърпя първото си поражение в Шампионска лига, след като беше надигран с 2:0 при визитата си на Байер Леверкузен. През новия сезон Генк не се представя никак убедително в белгийската При лига, където заема 9-та позиция във временното класиране, на 10 точки разлика зад лидера Андерлехт.

Бранителят на гостите Торбен Йонелейт ще бъде аут от игра в продлъжение на няколко месеца, след като получи тежка контузия в коляното. Голмайсторът на тима Йеле Восен се присъединява към Симаес и Надсон, като и тримата ще пропуснат гостуването на "Стамфорд Бридж", поради контузии.

Прогноза: Челси - Генк 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:


21 септември Челси - Фулъм 0:0 - 4:3 сл. дузпи (Карлинг Къп)
24 септември Челси - Суонзи 4:1 (Висша лига)
28 септември Валенсия - Челси 1:1 (Шампионска лига)
02 октомври Болтън - Челси 1:5 (Висша лига)
15 октомври Челси - Евъртън 3:1 (Висша лига)

Генк:

21 септември Дайнсе - Генк 2:6 (Купа на Белгия)
24 септември Льовен - Генк 1:1 (Лига 1)
28 септември Байер Леверкузен - Генк 2:0 (Шампионска лига)
02 октомври Генк - Андерлехт 0:1 (Лига 1)
15 октомври Локерен - Генк 3:1 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Челси - Генк

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА



Коефициенти от bet365:
Челси - 1.11
Равен - 9.00
Генк - 26.00

Коефициенти от Offsidebet:
Челси - 1.09
Равен - 8.50
Генк - 26.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
125